Efter en vecka

Vila på soffan efter förskolan... (tur att man inte ofta ser hur man ser ut när man sover, sådär avslappnad och schnygg ;-))
 
Nästan hela första inskolningsveckan är nu avklarad. Det går både bra, och inte så bra. Han tycker att det är roligt att vara där och leka och börjar känna igen sig. Men tanken på att vi ska gå därifrån... Nä, det känns svårt. Han är extremt mammig/pappig och att han dessutom har nya tänder på gång gör inte det hela lättare. Idag skulle jag sitta i rummet intill när de hade fruktstund. Det gick inte alls.
 
Han känns inte alls redo för att bli lämnad ännu så vi kommer börja med att gå ifrån korta stunder nästa vecka, och till dess vara så mycket i bakgrunden som möjligt. Men jag har ställt in mig på att det kommer att bli tufft, hoppas bara på att han kommer in i det fort!
1 Hanna Karlsson:

skriven

Hoppas att det snart går bättre!

2 Cuison:

skriven

Det var knepigt länge för oss med inskolningen. Noelle ville inte alls bli lämnad själv, trots att hon lekte bra med alla barn och tyckte om fröknarna. Det tog två månader innan hon verkligen kom in i det. Och nästan varje morgon fick jag gå bakom knuten och gråta lite bara för att det var så jobbigt att lämna henne. Hoppas att det går lättare för er! Och som tröst - det går över! Och oftast är det betydligt lättare för barnen än för föräldrarna. :)

Kommentera här: