Inredningsdrömmar

 
Som vanligt har veckan gått i ett. Torsdagen är till sin ända och jag förstår inte riktigt hur det gick till? De senaste dagarna har vi sålt lite möbler vi har här hemma som vi (läs: jag) är trött på eller inte tycker passar in här hemma. Jag har inte visat upp några bilder här hemifrån och det beror på att jag inte alls är nöjd med hur vi har det, dessutom bor vi i en hyresrätt där vi inte har möjlighet att sätta vår prägel på exempelvis köksluckor m.m. Att jag även bor med en sambo som inte bryr sig alls om hur det ser ut här hemma och tycker att det är onödigt med mer än soffa, säng, tv och kanske ett matbord typ (då klarar man ju sig) har gjort att jag inte heller riktigt har orkat bry mig...
 
Men nu så! Nu när det börjar eka tomt här hemma så behöver vi få in lite nya möbler. Dels behöver vi en ny matgrupp - ut med det svarta och in med något vitt. I hallen ska vi ha en byrå - jag gillar IKEAS Hemnes-byrå med åtta lådor men den tycker A är för stor, så vi får väl se hur det blir. I vardagsrummet behöver vi mer förvaring, så där är jag ute efter antingen ett vitrinskåp eller någon annan förvaringsmöbel. Även där har IKEA fina förvaringslösningar att kombinera som man vill i deras serie Bestå. Sedan behöver vi få in mer belysning och inredningsatteraljer. Ja nu kliar det minsann i fingrarna!
 
Nä, nu ska jag packa ihop lite prylar för imorgon flyger vi ner till Helsingborg över en natt för att fira A's syster som fyller 30 år! Det skulle ha varit en överraskningsresa men hon har visst fått reda på att vi kommer, hihi.

Söndagslyx

Igår gick jag ut med en rastlös kille i regnet för att komma utanför hemmets dörrar. Aston tyckte att det var ungefär världens sämsta idé så efter tio minuter var vi inne igen...
 
Så nu har vi ställt om klockan till vintertid, men ännu lyser vintern med sin frånvaro. De senaste dagarna har varit väldigt milda med temperaturer omkring 15 grader. I slutet på oktober, helt galet ju! Jag hade ställt in mig på en tidig morgon imorse men Aston chockade oss med att sova en timme längre än vanligt (alltså två timmar längre räknat i sommartid!). Dessutom förhandlade jag till mig ännu längre sovmorgon med Andreas genom att gå upp och byta en bajsblöja. Det var det värt, haha. En småbarnsmammas glamourliv.
 
Efter ha slappat hemma hela förmiddagen och halva eftermiddagen så tog vi oss i kragen och promenerade ner till stan. Där bestämde vi oss spontant för att gå och ta ett glas vin innan vi begav oss hemåt igen för att äta middag, och åh så gott det var! Söndagslyx om något. Även Aston fick en rolig stund i den lilla lekhörnan på hotell Scandic Anglais. Win, win!

För ett år sedan

 
Den 24 oktober 2012, för exakt ett år sedan, tog jag dessa bilder när jag och magen gick in i vecka 38. Då hade jag precis gått på semester/mammaledighet och längtan efter lille bebisen enorm. Vi fick ju dock fortsätta vänta ett tag till, eftersom jag gick 15 dagar över tiden. Tänk att det var vår Aston som låg där inne och sparkade. Om dryga en månad blir han ett helt år, det är ofattbart!
 
Vad jag kan sakna magen idag. Jag ångrar att jag inte tog fler såna här bilder, de flesta bilderna jag har är bara dåliga mobil-spegelbilder, men jag är samtidigt tacksam för att jag åtminstone tog några. Min graviditet var i stort sett helt komplikationsfri och jag hoppas att jag en dag får bära ett nytt litet liv till världen. Men det får nog allt dröja ett tag till dess ;-)