It's a hard work work

Idag började jag jobba klockan 12.00. Eller ja, jobba och jobba - jag har pluggat till certifieringen hela dagen, med avbrott för lunch och en kvartsrast. Har suttit för mig själv i ett rum, så långt bort från resten av kollegorna jag kan komma, har inte sett (eller hört) en själ sen lunchen.

Men jag måste säga att det har varit givande att sitta en hel dag att plugga såhär, även om jag är knappt död i huvudet just nu. Har lärt mig massor! Fast jag känner mig ändå ganska vilsen i värdepappersdjungeln...

Nu är det 45 minuter kvar av min arbetsdag, sen ska jag hem och slänga mig ner i soffan och se resterande halvtimme av Idol. Kommer stanna i det viloläget resten av kvällen också.

No stress...

Är hemma hos familjen. Har pluggat lite men jag känner att ögonlocken börjar trilla ner... Men det är mycket nu. För kursen jag läser hade vi deadline för inlämning av ett seminarium i tisdags och imorgon har vi deadline för ännu ett, nästa kommer på onsdag. Dessutom behöver jag plugga en hel del inför en certifiering på jobbet, som jag ska tenta på nästa torsdag (kan ingenting!). Och så jobbar jag heltid. Pust!

Så om jag är en osocial, trött och lite grinig tråkmåns så har ni svaret på varför här ovan.

Katten ligger här bredvid mig nu och snarkar. Jag vet inte hur vanligt det är att katter brukar snarka, men det gör i alla fall hon och jag tänkte nog göra henne sällskap på den fronten!

Godnatt och sov så gott, imorgon vaknar vi upp till fredag och löning!

Kvarteret Skatan

Igår blev jag medbjuden på en förhandsvisning av teaterföreställningen Kvarteret skatan - I nöd och lust. Det var en riktigt rolig föreställning med komiker som bland andra Johan Glans och David Batra. Men hur kan det bli annat än bra med min favorit Johan Glans med?!

Mannen (nåja) som bjöd med mig var förresten Andreas.
(Och ja, vi har fortfarande kontakt trots att vi har gjort slut...
)

Vi åt middag innan på Hotell Rival, där även föreställningen hölls

Nu ska jag alldeles strax bege mig mot tåget och åka hem till familjen, trots att det är mitt i veckan. Anledningen till det är för att i Uppsala får man bara gå till ungdomsmottagningen till man är 20 år, medan man kan vara upp till 23 år i Stockholm. Måste ju utnyttja att få gå på sådana besök kostnadsfria så länge jag kan.

Där har Uppsala något att förbättra. Stockholm - Uppsala 1 - 0 ;)