It's you when I look in the mirror

Jag missade Eurovision song contest igår, men jag gillade Tysklands bidrag så rätt låt vann definitivt av det jag har hört. Istället åkte jag in till stan igår, eller söder närmare bestämt och träffade Ida. Andreas och hans kompis tvingades följa med. Stället var väl inte riktigt min grej, åtminstone inte med Reggae-temat de hade igår. Jag var nog för nykter för att uppskatta det.


Idag följde jag med Robin till Haninge centrum då han behövde klippa sig. Själv gick jag i butiker och lyckades få med mig en kasse med ett par shorts och en blus. Hur som helst så var Robin lite modig och gav frisören fria händer. Mycket hår blev han av med, snaggat på sidorna och längre upptill.


Här har ni en före- och efterbild:Efter frisörbesöket skulle vi åka hem till mormor för middag med delar av släkten. Mamma hade sagt att vi kunde ta två olika bussar och berättat vilken hållplats vi skulle av på. Den buss av dessa två vi valde att ta visade sig dock inte alls stanna på den hållplatsen och vi hamnade på ändstationen. Bittra i regnet ringde vi mamma för att hon hade lurat oss. Nästa buss som skulle ta oss rätt gick inte förrän en halvtimma senare så det slutade med att moster fick komma och hämta oss.

Mormor bjöd som vanligt på supergod mat. Ugnsstekt klyftpotatis, broccoli, morötter och lök med grillat kött, bearnaise och tzatziki. När man trodde att det inte fick plats mer i magen slank det även ner lite rabarberpaj med vaniljsås. Jag kommer förmodligen inte att behöva äta mer på en vecka...

Robin och jag var lite ledsna när vi hade blivit vilseledda

Look in to my eyes and come closer

En hel vecka sedan jag bloggade senast. Fy vad dålig jag är. Jag har i och för sig inte gjort någonting speciellt i veckan som jag har tyckt varit värt att skriva om, men jag kan ju ta det i korta drag.

Jobbade måndag till torsdag, har tränat och en dag umgåtts med en vän i Uppsala och därefter Andreas. I fredags var jag ledig som kompensation för att jag jobbade under skärtorsdagen, så torsdag kväll åkte jag hem till familjen och där har jag varit tills idag. Här har jag mest spelat kort, Geni och The Sims 2 med mina bröder.

Idag åkte vi in till stan för att titta kläder till Kevin, som har växt ur nästan alla sina kläder. Jag och Robin hittade massor av kläder som vi slängde in till Kevin medan han mest befann sig i olika provrum. Kevin gillar dock inte att springa på stan och ännu mindre att kolla på kläder så han tröttnade ganska fort. Vi kom i alla fall hem med ett par chinos, ett par shorts och tre t-shirts till honom.

Själv kom jag hem med ett par nya skor! Det tyckte jag var välförtjänt.

Mina nya skönheter

Nothing will last forever

Under eftermiddagen/kvällen har jag varit på vin- och ostprovning med några från teamet på jobbet. Vi var hemma hos en kollega på jobbet. Först fick vi se lite historia samt hur vin och ost tillverkas. Sedan var det dags för provningen. Vi fick prova fyra olika viner (plus ett glas champagne innan) och fem olika ostar. Det var väldigt intressant och otroligt gott! Absolut någonting jag skulle kunna tänka mig att göra igen.

Jag är precis hemkommen och har bytt kläder. Ska åka ner till Stockholm om strax för lite mer vin och partaj. Lika bra att fortsätta när man ändå är igång! ;)