Heeelg!

Nu är det äntligen helg för mig! Som jag har längtat, de senaste två veckorna har varit riktigt jobbiga på jobbet, idag var det dock ganska lugnt så jag fick i alla fall en bra avslutning på arbetsveckan. Trots detta fick jag huvudvärk "som vanligt", så efter att jag hade kommit hem så somnade jag på soffan i ett par timmar.

Nu är jag huvudvärksfri och kvällens sändning av Idol har börjat på tv. Jag ska ha lite fredagsmys denna torsdag, det får man när man är ledig. Har tänt lite ljus och snart ska jag unna mig ett glas vin och lite ostbågar. Hade hoppats på lite sällskap till min myskväll men det sprack tyvärr så jag får klara mig själv.

Nu ska jag rikta uppmärksamheten till tv:n och Idoldeltagarna!


Foto: Jag

Naturbild som jag tog för några veckor sedan.

Now I know there's a reason why I feel so alive

Ikväll har jag varit på gymmet och kört ett träningspass. Det känns alltid som otroligt skönt efteråt, man mår så bra! Jag kom hem någon kvart efter att Idol hade börjat, så jag slog på TV4 och ställde mig och lagade mat samtidigt som jag sneglade mot tv:n.

Nu har jag i alla fall fått i mig middag och ska strax hoppa in i duschen så att håret hinner torka till lite innan det är dags för att sova. Imorgon är det torsdag, men för mig är det sista arbetsdagen denna vecka och känns därför mer som fredag. Jag är nämligen ledig sedan ända fram till måndag. Skönt med lite långhelg! Fast det tar jag naturligtvis igen nästa vecka...

Nytränad och glad Sandra.