Sola och bada

Svenska sommaren när den är som bäst ♥
 
Alltså detta väder! Det är alldeles underbart och jag kan omöjligt tröttna. Personligen förstår jag inte de som klagar på 30-gradig värme (gravida och spädbarn undantagna), men så är jag ju en sol- och värmejunkie också. Jag skulle definitivt gilla att leva i ett varmare klimat. Jag tycker att man ska passa på att bara njuuuuta istället för att beklaga sig över att det är "för varmt", vi klagar ju på kylan resten av året.
 
Hur som helst. Hett väder kräver såklart bad! Hittils under veckan har vi hunnit med tre strandbesök och ett besök i en liten plaskdamm. Idag åkte vi ut till Värmdö där A's syster och man har landställe för att umgås, sola och bada. Aston verkligen ääälskar att bada i havet och kan plaska runt i timmar.
 
Imorgon väntar ännu ett strandbesök eftersom värmen hänger kvar!

Dop

 
I lördags var vi på dop för Astons fyra månader gamla kusin Fredrik. Jag fick den stora äran att föreviga dagen genom min kamera, ett önskemål från dopbarnets föräldrar som present. Jag som endast hobbyfotograferar tyckte ändå det var roligt att ta mig an detta uppdrag och några bilder fick jag med mig hem i alla fall.
 
Dopet ägde rum på Värmdö i Djurö kyrka och vi hade himla tur med vädret. I Stockholm regnade det och var cirka 18 grader vid tolv på dagen medan vi fick 25 grader och strålande solsken hela dagen. Allt var väldigt fint ordnat så det blev ett väldigt mysigt dop och fika efteråt.
 
Jag har nu valt ut och redigerat cirka 70 bilder. Eftersom jag inte har frågat varken familjen eller gästerna om dem vill synas på min blogg så visar jag bara några bilder på omgivningen och oss själva.

NU är det semester

 
Ja, klockan kvart över tre i eftermiddags checkade jag ut från jobbet och nu är det dags för tre veckors efterlängtad semester. Tre veckor som högst troligt bara kommer flyga förbi men jag ska göra vad jag kan för att njuta till fullo av dessa dagar.
 
Vi firade in min semester med att ta oss ut till Djurgården där vi dukade upp en liten picknick med pastasallad, bubbel och jordgubbar. Fantastisk start på semestern måste jag säga!