God fortsättning!

 
God fortsättning!
 
Så var julen passerad och jag kan konstatera att den blev lyckad på alla plan! Det blev lite av en sån där idyllisk julafton med massa glada och förväntansfulla barn (ja, förutom vår lilla trötter som vägrade sova under dagen), underbar släkt och familj, god mat, jultomte, roliga klappar. Det var bara snön utanför fönstret som saknades. Det är klart att det var lite kaosartat ibland med alla barnen och vi hade händerna fulla med en övertrött Aston, men det är väl lite så det ska vara? Tyvärr hann jag knappt ta en enda bild då det var fullt ös hela dagen.
 
Idag var vi och besökte A's familj för att äta middag, och både Aston och vi blev överösta med ännu fler julklappar. Jösses, jag får ju lite dåligt samvete för alla julklappar som bara jag fick när vi hade glömt deras enda lilla julklapp hemma... Tack snälla! ♥

Dan före dan före dopparedan

 
Jag kan inte förstå att det är julafton om bara två dagar. Jag har nästan inga julkänslor och är inte klar med förberedelserna. Jag tror att det milda vädret påverkar väldigt mycket, 7 grader och regn är prognosen för julafton, inte vidare juligt va?
 
Men det blir vad man gör det till, har jag hört! Vi hade egentligen tänkt köpa gran och klä den idag men det får bli imorgon istället, sådär traditionsenligt dagen före julafton. Igår och idag har jag i alla fall inhandlat de flesta julklapparna så nu är det bara resten kvar... På inköpslistan inför morgondagen står några sista små klappar, paketpapper, snören och etiketter, ett paket till julklappsleken (om ni har något snabbtips mellan 100-150 kr som passar både tjejer och killar mellan ca 25-70 år, hit me!), lite julmat, juloutfit till Aston, bingolotter till uppesittarkvällen (alltid!). Och så julgranen. Med lite julmusik på det så hoppas jag på att känna mig redo och att julkänslorna ska infinna sig.

Fredag ♥

 
Tack för era krya på dig-hälsningar! Nu mår jag äntligen bättre, har fortfarande ont i halsen men är betydligt piggare. I tisdags och onsdags var jag till jobbet på möte och utbildning, en dag några timmar och en heldag. Trots att jag var hängig så var det nog ändå lugnare på jobbet än att vara hemma, haha.
 
Idag är det alltså fredag och veckan har spurtat lika fort som alltid. Fyra dagar kvar till jul. Jag börjar känna mig stressad för i år är jag ute i sista sekunden och har egentligen inte förberett någonting inför julafton. Inga julklappar är inköpta, jag har ingen aning om vad jag eller Aston ska ha på oss och ingen julgran är uppe. Imorgon tänkte jag bege mig in till stan och trängas med resten av Stockholm för att köpa lite julklappar och kanske hitta en outfit till Aston... Själv får jag rota fram någon gammal trasa från garderoben tror jag.
 
Men innan dess ska jag njuta av lugnet den här fredagskvällen ♥