Alive

Mitt förra inlägg var ett godnattinlägg och det kommer även detta bli. Klockan är i skrivande stund 23.25 och det är hög tid för mig att sova.

Ville bara visa ett livstecken. Idag har jag varit på mitt sista besök hos terapeuten och sedan var det jobb mellan 11.30-20.00. Är helt slut i huvudet eftersom jag satt endast i telefon hela dagen, som jag inte är van vid...

Det blev inget plugg för kursen idag, men imorgon är det dags att sätta igång eftersom första seminariet ska skickas in på torsdag! Spännande spännande... Fick i alla fall tag på lite studentlitteratur igår, så man har ju något att gå efter. 800 kronor fattigare och det var endast två av 4 obligatoriska böcker + lagboken.

Men som sagt, ville bara önska er en god natts sömn!


Bild: Jag
Känner mig ungefär lika trött som Kitty...

Sleepy time

Hemma hos familjen i Tungelsta. Har spenderat kvällen genom att umgås med mamma, moster och mina bröder. Spelade även lite mulle förstås. Slutade som tvåa eller näst sist, välj själv ;)

Igår somnade jag redan klockan 19. Hade planerat att se hela Sagan om ringen, eftersom jag har somnat till den två gånger, men jag somnade visst av bara tanken haha. Vaknade i alla fall utvilad klockan 8, mycket skönt!

Nu har jag varit vaken länge nog och det är dags att krypa ner under täcket. Först måste jag bara bädda om, eftersom mormor har slitit bort alla mina sängkläder.

Godnatt!

Student

Under dagen idag har jag befunnit mig på Uppsala Universitet med anledning av att jag ska läsa en kurs i höst. Det är Juridisk översiktskurs (JÖK), 15 Hp, som läses på 50% på distans via internet.

Vi blev indelade i flera grupper och jag hamnade i en grupp med två tjejer och två killar (varav en äldre man, inte så relevant) som ska göra alla seminarier tillsammans med kontakt via internet och telefon. Utöver det är det ett individuell projektarbete och tentamen som ska göras.

Kursen verkar spännande och det ska bli kul att se hur det går att samarbeta med en grupp på distans. Det drar igång direkt och första seminariet ska vara inlämnat på torsdag den 3/9. Jag får se hur jag ska kombinera detta med jobbet, förmodligen behöver jag gå ner lite i arbetstid om jag ska ha någon fritid över utom jobb och plugg! Men det blir nog inga problem, fördelen med att läsa på distans är att man kan göra uppgifterna när man vill utan att ha några fasta tidpunkter att passa.


Nu ska jag börja bege mig mot Stockholm och hem till familjen. Där är det kaos i form av städning då huset ska fotograferas på måndag inför försäljning!