Amningskudde

 
En mycket trevligare dag än gårdagen! Aston startade dagen på ett strålande humör (efter kaskadspyan som tvingade upp mig för att tvätta sängkläder...) och när vi sedan tog en sväng på stan så sov han sig igenom hela turen.
 
På stan tog jag tag i att inhandla en amningskudde. Det är en sån där sak som kan te sig väldigt onödig att ha men jag känner ändå att det behövs. Jag har bullat upp så gott som möjligt med kuddar och annat men har ändå fått ont i axlarna och nacken, men de gånger jag ammat på BVC med amningskudde har jag verkligen kunnat slappna av så det känns som att det är värt de hundralapparna. Dessutom passar kudden utmärkt för en liten bebis att vila på nu och som sittstöd när han blir äldre!

Missnöjd bebis

Inte alltid en liten ängel...

Idag har inte varit min och Astons dag. Vi startade visserligen dagen med att sova länge medan Andreas åkte till jobbet, men sedan har det varit mycket skrik och gnäll som har präglat den här dagen. Jag hade hoppats på att hinna ta en dusch medan Aston tog en tupplur under dagen men det har av förklarliga skäl inte blivit så. Under en kort, lugn stund så kunde jag sätta på en maskin tvätt i alla fall och det är typ vad jag har gjort idag.
 
Men nu sover han äntligen! Liggandes på min vänsterarm, men det är okej. Själv ser jag på Harry Potter och fången från Azkaban, skriver det här blogginlägget med en hand och äter godis istället för middag. Hoppas på en lugnare kväll då jag nyss fick veta att Andreas ska jobba över och kommer hem vid midnatt.

Hipp hipp hurra!

 
Idag blir min lilla skrotunge en hel månad!
 
Det är helt underbart att få lära känna vår lilla gosse och se hur han utvecklas. Men det är som man säger, det gäller att ta vara på varje dag nu när de är så små för tiden går så fort!
 
Nu har jag en trött kille på mitt bröst som inte riktigt vill komma till ro. Vi skulle behöva åka en sväng till Clas Ohlson och handla lite nödvändigheter, det är nog bra för i bilen och vagnen slocknar han normalt direkt. Men först ska jag ge honom lite färdkost...