I'd give up everything if only for your good


Foto: Jag

Lekte lite med ljus och långa slutartider igår. Har aldrig riktigt provat på det tidigare, men eftersom jag tänkte försöka mig på att fotografera fyverkerier imorgon så ville jag se effekten. Här har jag använt mig av en tändare och ja, det blev ju ganska coolt.

Tillståndet i övrigt då. Jodå, febern har gått ner under 38 grader men jag känner mig fortfarande dålig. Matt i kroppen och segare än kola i huvudet. Sedan nyser jag till förbannelse. Jag brukar normalt nysa gaska ofta men nu börjar det gå till överdrift. Ungefär som när jag är allergisk på somrarna, då kanske ni (som känner mig) förstår?

Ska ta en alvedon och gå ner på stan strax i alla fall för att köpa lite alkoholhaltigt till morgondagen. Jag inbillar mig fortfarande att jag ska vara helt frisk till dess.

I remember little things you hardly ever do


Foto: Robin / Jag och Kevin på julafton

Jahapp, då blev jag sjuk ändå. Jag var hängig igår och vaknade upp med feber idag. Försökte förneka det och gjorde mig i ordning för jobbet trots att kroppen värkte och svetten rann. Fem minuter innan jag skulle gå fick jag dock inse det faktum att det förmodligen var bättre att stanna hemma.

Idag har jag alltså sovit, slötittat på tv och druckit té.
Om en timme har jag tvättid och den kan jag inte skippa. Är det okej att springa i trapphuset i morgonrock och tofflor tro?

God fortsättning.

Foton: Jag

 

Jag har inte riktigt haft tid att sitta vid datorn under julhelgen, men jag vill passa på att önska er en god fortsättning och hoppas att julen har varit bra och uppfyllt alla förväntningar man kan tänkas ha haft. Jag är väldigt nöjd både med helgen och alla fina klappar (tack tomten ;-))

 

På juldagen blev det fest för hela slanten. Vi var först på annexet där Eric Prydz spelade, och det beställdes in både bubbel och helrör. Tillsammans med det åt vi popcorn, haha. Bortsett från att jag fick en sliskig kille på halsen som ifrågasatte mitt och min pojkväns förhållande (???) så var kvällen grym! Får passa på att tacka alla närvarande för det också.

Nu har jag dock dragit på mig halsont och rethosta. Inte helt omöjligt att det är Andreas som har smittat mig. Jag håller tummarna nu för att det inte blir värre, jag har inte lust att vara sjuk även denna nyårsafton...

Nehepp, nu är klockan alldeles för mycket för fröken Sandra. Dags att säga godnatt!