Canon EOS 7DTidigare idag möttes jag av denna kampanj när jag gick in på Cyberphoto. Kameran som jag suktar efter ett par tusenlappar billigare. Åh. Ibland önskar jag att jag vore rik bara för en dag.

Snart tillbaka

Canon EOS 450D + Canon EF 50/1,8 II

Lusten att blogga är inte särskilt stor för tillfället, som ni kanske märker. I veckan planerar jag att köpa mig en MacBook Pro (ska snylta lite på brorsans studentrabatt också) så då kommer det bli mer bloggning och bilder.

Stay tuned!

The dawn is breakning, a light shining through


Canon EOS 450D + Canon EF 50/1,8 II

Här har det ekat tomt. Förlåt.

Den främsta orsaken till att jag har inte haft lust och motivation till att blogga är att jag fortfarande saknar ett bra redigeringsprogram, så bilderna jag laddar upp här får kass kvalitet... Men idag tog jag mig ut en kort stund för att fota lite höstbilder när solen var på väg ner. Det var dock lite svårt att få till en bra skärpa på grund av att det blåste så förbaskat mycket, och dessutom gick ju solen ner så fort, så det blev kort fototid. Men blir kanske fler bilder till helgen!

Annars då? Det är inte mycket spännande som händer i mitt liv just nu. Nu sitter jag och "fredagsmyser" lite såhär på en torsdag. Är nämligen ledig imorgon och på lördag. Ett glas rött, ost och kex lyxar jag till med!