På åttamånadersdagen

 
Idag blev vår lilla prins åtta månader gammal. Inte så liten längre alltså. Herregud, skriver jag inte hela tiden att det är en ny månadsdag? Nåja, ska sluta tjata om hur fort tiden går, haha.
 
Dagen bjöd på strålande sol och 27 gradig värme. Personligen hade jag gärna varit på stranden men då min andra hälft blir ganska uttråkad av sol och bad (hur kan man bli det undrar jag?!) så nöjde vi oss med en promenad och ett stopp på Hotell Hasselbackens uteservering. Nu har jag inga bilder därifrån men jag gillar det! Det är sådär mysigt och genuint. Känns lite som att sitta hemma i trädgården med sköna soffor, gungstolar och solstolar. Det finns även en sandlåda för barnen att leka i. Ett litet Stockholms-tips alltså :-)
 

Barnfri dag

Gårdagen genom Instagram (@frokenargin)
 
Igår hade jag en helt barnfri dag. Från Astons uppvak vid klockan tre på natten till kvällen när han skulle nattas igen så tog Andreas hand om honom. Han har aldrig haft Aston helt ensam mer än några timmar så det var allt på tiden. Dessutom fick han en inblick i hur min vardag ser ut och att uttrycket "mammaledig" ibland är lite missvisande. "Mammajobb" kunde väl vara mer passande ibland.
 
Jag höll mig alltså hemifrån hela dagen. Dagen spenderades med brorsan på stan, vi gick i butiker och njöt av det vackra vädret i Kungsträdgården. När han behövde åka hem satte jag mig i solen i en park och läste en bok och avslutningsvis träffade jag några fina vänner för middag och en drinkar. Behöver jag nämna att det var en nöjd Sandra som vaknade upp idag?

En julikväll


 
Har haft en urmysig eftermiddag tillsammans med familj och släkt. Dagen såg först ut att en bli kall och blåsig dag så jag klädde oss nästintill i höstkläder. Men när solen tittade fram och vinden mojnade så blev det riktigt varmt och skönt!

Vi satt ute i trädgården på min morfars landställe, där tre bebisar på 8 månader, 4,5 månad och 7 veckor, samt en (snart) tvååring underhöll oss under eftermiddagen och kvällen. Aston var i himmelriket som fick sitta och plocka med gräs i trädgården och dessutom fick massvis med uppmärksamhet från både tvååringen och vuxna. Han var mestadels glad och nöjd trots att han knappt sovit någonting på hela dagen. Vågar man hoppas på att han sover hela natten utan uppvak? Mnja, knappast va?