When I thought that I fought this war alone, you were there by my side on the frontline
Jag hade tänkt att blogga lite ikväll men plötsligt blev klockan så mycket så jag ska gå och sova istället. Så länge kan ni få titta på några hästar som jag och Andreas gick förbi när vi knatade på Järvafältet för ett par veckor sedan. Hästarna på den övre bilden ser ut att ha det trevligt tillsammans och mumsar lite hö, medan hästen på den undre bilden ser lite ensam och utstött ut. Stackarn!

Do you remember standing on a broken field


Modell: Robin

Idag mår jag sådär. Har bland annat ont i huvudet och ont i kroppen. Hoppas verkligen att jag inte börjar bli sjuk! När jag nämnde det på jobbet ville några skicka hem mig för att de tror att det kan vara början av influensan, då värk i kroppen ofta är vanligt symptom. Dessutom är väldigt många sjuklistan på jobbet lång, så det är kanske inte så konstigt. Men jag planerar inte att bli sjuk ;)

Nu ska jag göra mig en stor kopp té, kura ihop under en filt och se på Big Brother. Sedan blir det sängen så att jag vaknar pigg och fräsch imorgon!

I will love you. I will hurt you tooModell: Kevin

Har haft en riktigt slapp söndag och inte gjort många knop. Men är det söndag så är det. Teven har väl varit min bästa vän idag och nu till kvällen så var jag en av alla som såg premiären av det skandalomsusade programmet Big Brother. Egentligen är det ett skitprogram, men ett skitprogram som jag antagligen kommer att följa och skämmas till.

Nähäpp, nu är klockan alldeles för mycket så jag ska börja tänka på refrängen. Natti natt!