Helg på riktigt

De där bruna ögonen... ♥
 
Så var helgen kommen igen. Det är väl det enda jag skriver på den här bloggen, typ? ;-) Denna helg känns mer "på riktigt" än vad det har gjort på över ett år, för på måndag är det dags. Dags för mig att jobba för första gången sedan oktober 2012. Två dagar i veckan kommer jag mjukstarta med under februari och mars innan det är dags att gå tillbaka och jobba heltid igen. Det känns... märkligt. Men det kommer bli bra!
 
Helgen har väl i och för sig kanske inte börjat på topp. Aston vaknade idag upp förkyld, snorar och är väldigt gnällig och ynklig. Någon basilusk som han har dragit med sig från besöket på öppna förskolan i veckan skulle jag tippa på. Men det är väl bara att vänja sig, de värsta sjukdomsmånaderna är här och med en kommande förskolestart i mars så lär vi inte komma undan dessa sjukdomar. Jag hoppas på en mysig helg ändå, så länge han slipper feber så ska vi nog kunna hitta på något skoj.
 
Ha en fin helg allesammans!

Miniorkidé

 
I helgen köpte jag en liten miniorkidé till soffbordet. Orkidéer är ju så vackra och en i miniformat passar perfekt att nu ta hyacintens plats. Ljushållaren som fick agera provisorisk kruka har jag nu bytt ut till en lite större silvrig ljushållare/kruka som jag tyckte gjorde helheten bättre.
 
För övrigt har vi alldeles för lite blommor i det här hemmet. Jag har allt annat än gröna fingrar och dödar de flesta växter så fort jag rör vid dem, men jag måste nog ta och köpa hem lite nytt... Lite blommor i fönstret och en bukett på bordet gör ju så mycket för ett rum!

Mys-söndag

En annan favorit-leksak här hemma är dessa klossar från Kids-Wood som Aston fick i ettårspresent. Med både bokstäver, siffror och bilder på är det någonting som man kan ha glädje av länge! Just nu är dem perfekta att stapla, riva, kasta och sortera i och ur den medföljande vagnen. Personligen älskar jag att han har fattat tycke för fina träleksaker.
 
För att återkoppla till förra inlägget... Jo, jag fick en dag att rå om mig själv lite grann! Efter sovmorgon, dusch och några timmar för mig själv så hade jag samlat lite ny energi.
 
Denna söndag har mest gått i lugnets tecken. Ja, så lugnt det nu kan bli med en ettåring i hemmet. Planen var att träffa en mammavän men pga sjukdom så blev det inställt, så vi har myst hemma i mjukiskläder istället. Kvällen har jag avslutat med Carte D´ores Texas Pecan-glass. Glass med pecannöt-kola är min absoluta favvo. Så himla gott! ♥