Föräldragrupp

 
Godmorgon! Nu är jag och lilleman redo för att bege oss iväg på första träffen med föräldragruppen som BVC anordnar. Skoj! Hoppas på att träffa några trevliga mammor att utbyta lite tankar med.

Trött!

 
Jisses, så trött man blir av det här grå vädret! Idag klev vi upp sent (senare än vanligt alltså) och har sedan mest tillbringat dagen i soffan och däremellan sovit lite middag. Ändå känner jag att jag skulle kunna gå och lägga mig för natten nu, klockan sex. Det tillåter nog dock inte Aston och ikväll är jag ensam med honom så det är inget alternativ.
 
Tror jag ska bege mig ut med barnvagnen och ta en sväng till ICA bara för att komma ut och få lite luft och förhoppningsvis en gnutta energi, det känns som att det kan behövas. Ja så får det nog bli, behöver ändå köpa mjölk och amningsinlägg, haha.

Två månader!

 
Idag blev mitt älskade lilla hjärta två månader! Var har dessa två månader tagit vägen egentligen? Tiden går så fort och nu får den gärna sakta ner lite så att jag hinner med. Aston utvecklas i ett rasande tempo och är mestadels glad, pratar och ler om dagarna. Och som han pratar ibland, tänk om man kunde förstå vad han försöker berätta för oss.
 
Han är så söt och go att jag ibland tror att jag ska smälla av. Inga ord kan beskriva hur mycket jag älskar min lilla kille