Finbesök

Andreas har kommit hit ikväll. Vi har nyss ätit mat i form av fransk fläskfilé och ris tillsammans, tillagat av mig förstås. Det händer inte ofta, att vi äter mat hemma hos mig - han brukar inte vilja det. "Jag äter innan", "Jag vill ha kinamat", "Jag är inte hungrig". Hmpf, ska jag ta det som en pik på min matlagning?

Jag tyckte åtminstone att maten var god och Andreas åt upp sin del också.

Nu ska vi se på tv några timmar innan det är dags att sova, så jag passar på att säga godnatt!


En bild av min korean från helgen. Visst ser han stolt ut?
Måste vara för att han var ute med mig! ;)

Vill inte bli sjuk!

Sitter vid surfdatorn igen, har dagens kvartrast för tillfället...

Imorse när jag vaknade hade jag sjukt ont i halsen och jag kände mig hängig. Efter en dusch kändes det något bättre och jag bestämde mig för att göra ett försök på jobbet idag. Nu känner jag mig lite tung i huvudet men bara smått ont i halsen och betydligt piggare. Får se om jag orkar hela dagen, slutar redan klockan 16.00 idag!

Om hälsan fortsätter bli bättre i den här takten kanske jag till och med kan ta mig ett träningspass ikväll ;). Men vi får se hur det blir med det. Planerar inte att bli sjuk i alla fall.

Nu ska jag äta en banan innan jag fortsätter bevara alla söta pensionärers frågor.

This is me

Det har varit dåligt med bilder på bloggen i de senaste inläggen och jag är medveten om att det brukar vara roligare att läsa om det finns någon bild med och inte bara massa text. Därför tänkte jag bjuda på en nytagen bild på mig själv som visar ungefär hur jag mår för tillfället. Enjoy!


Nu sova. Igen. Godnatt!