Coo coo ca-choo, Mr(s). Robinson

Kvällen blev inte riktigt som jag hade planerat. Istället har jag tittat på finalen av Robinson, ätit sushi och druckit vin. Det är i och för sig inte fy skam det heller.

Hans, som jag aldrig har fått något grepp om de gånger jag har tittat, stod som vinnare. Värdig eller ej, jag bryr mig inte direkt. Men hans uttalande, enligt Aftonbladet, om vad han ska göra med prispengarna är ju priceless:

– Resa och köpa Lego. Jag har Sveriges största samling av Star Wars-Lego, säger Hasse.

Nu blir det att se på någon film med ett till glas vin. Har också lite Pringles som gott sällskap.
Kanske kan man även vänta sig ett nattligt besök...?

Girls night out

Efter jobbet idag gick jag och fyra tjejer från jobbet, Linda, Emma, Stina och Sophie, till en grekisk restaurang för att tacka av Linda som börjar jobba i Stockholm på måndag.

Vi åt en trerättermiddag med tzatziki till förrätt, souvlaki (eller annat kött) till huvudrätt och avslutade måltiden med glass med chokladsås. Vi tjattrade på om allt och ingenting och tiden bara flög iväg. Gäster kom och gäster gick medan vi satt kvar, och plötsligt hade det gått fyra timmar och klockan var nio. Då var det dags att börja röra sig hemåt, Emma hade drygt två timmars resfärd hem också.

Väldigt trevlig kväll, som alltid när vi ses! Och jag är fortfarande proppmätt.

Det togs några halvhjärtade (från min sida) bilder under kvällen, här bjuder jag på några stycken!

Emma, Linda och Stina


En suddig Sophie och Linda som hugger in på glassen


Emma, som blir mamma i sommar!


Det drog lite från fönstret vilket gjorde att ljusen brann ner fort. Två ljus brann ner och byttes ut under tiden vi var där. Här hade det bildats ett fint "rutmönster" av stearinet.