My eyes are open wide, by the way, I made it through the day

Canon EOS 450D + Canon EF 70-200/4 L USM

Då var det bara en arbetsdag kvar
denna vecka att hanka sig igenom, sedan är det helg igen. Det är helt sjukt vad veckorna går fort, jag hinner inte med! Men nu accepterar jag i alla fall att vi börjar gå mot höst och det känns helt okej, även om det är trist att det bara blir mörkare.

Idag var jag och ordade inför mitt nya liv. Skämt å sido, men jag fixade gymkort på SATS så nu är det dags att börja träna igen. Genom jobbet fick jag rabatt på månadsavgiften och SATS hade erbjudande nu så jag fick även ett gratis pass tillsammans med personlig tränare. Inte helt fel. Har tänkt mig att köra första passet på lördag.

PonchoIdag trillade den efterlängtade lönen in på kontot (jag vet, ungefär hundra år efter alla andra) så vad passade bättre att göra än att spendera pengarna på lite shopping?

Den här mysiga ponchon fick följa med mig hem. Bilden gör den inte riktigt rättvisa, den är mycket finare på. Perfekt att mysa omkring i nu när höstmörkret smyger sig på. Jag var även ute efter ett par nya höstboots och hade spanat in ett par bruna boots på Nilson. De hade inte min storlek inne i Uppsala så jag valde att klicka hem den från deras hemsida när jag kom hem istället. Hoppas att jag hinner få dem innan helgen!

I've seen the good side of bad, and the downside of up

Canon EOS 450D + Canon EF 70-200/4 L USM
Modell: Kevin

Har inte bloggat på ett tag, som ni kanske har märkt. Har varken haft tid eller lust. Eller, det var väl lite lögn. Tid har jag ju haft, men inte lusten helt enkelt.

Jag har väl inte så mycket att säga nu heller egentligen. Går runt och är småförkyld och dras med huvudvärk mest hela tiden, men det är väl bara att härda ut. Nu kopplar jag av framför Idol och sedan blir det filmen Snygg, sexig och singel. Lättsamma program som passar när man är trött alltså.

Nu vet ni i alla fall att jag lever så kommer jag in här med något roligare senare!