Taking a bath.

Det är otroligt skönt och avslappnande att bada, men av någon anledning blir jag ofta yr och halvt svimfärdig när jag gör det... Samma sak idag och jag tvingades lägga ifrån mig boken jag läste och kliva upp (vill ju inte gärna bli hittad drunknad i mitt badkar). Nu ligger jag i alla fall i sängen, med ett hjärta som slår lite för fort, och ska sova. Tror inte det blir några problem attsomna, är alldeles utmattad. Godnatt!

I could stay awake just to hear you breathing


Foto: Jag / november 2009

Kvällen igår var riktigt trevlig!
Jag mötte först upp urgulliga Pia för ett glas vin på Anglais (ja, jag drack vin och hon drack kaffe !) innan det bar av till Sturecompagniet där Andreas modellade för Baressos modevisning. Det var gaaalet mycket folk och kön var ofattbar, de kunde inte ens ta in alla. Tack och lov kunde vi smita före i kön tillsammans med Andreas kompis, som vi mötte upp.

Andreas var duktig trots att han aldrig gjort något liknande förut.
Modigt tycker jag, jag själv skulle inte våga gå på en visning i bara underkläder inför hundratals människor... Synd bara att jag inte såg så bra, i vissa fall är det bara inte bra att vara kort!

Vi får väl se om han får tag på någon bild sen, då kanske den dyker upp här också.


Nu börjar klockan bli mycket, även om den är flyttad tillbaka en timme. Innan jag hoppar i säng tror jag att jag ska ta mig ett bad. Är så stel i axlar och nacke så det kan nog vara skönt att få slappna av lite. Ja, så får det bli!

Forever was in your eyes

Idag var jag uppe tidigt för att vara lördag, klockan nio närmare bestämt. Efter frukost gick jag ner till postutlämningsstället och hämtade ut mina nya skor, jättefina och sköna! Äntligen ett par riktiga höstskor (även om det snart är vinter...). Sedan åkte jag in till stan för att fylla på mina naglar vilket verkligen var välbehövligt. Nu är de fina igen, med fräsch fransk manikyr.

Väl tillbaka i Västerhaninge besökte jag kyrkogården. Pappas gravsten har äntligen kommit upp. Den blev väldigt fin och bilderna med fjäll och segelbåt symboliserar honom väl.


Foton: Jag