IKEA

 
Äntligen hemma och har fått krypa ner i sängen efter att ha spenderat kvällen på IKEA. Man skulle kunna tro att det är min kära sambo som är gravid, så som han gnällde sig igenom varuhuset. Då var det ändå han som föreslog att vi skulle åka dit. Men ibland är han lite som ett barn när han är hungrig, hehe.
 
Vi kom inte hem med något särskilt egentligen. Rullgardin till sovrummet (äntligen slipper vi gatlampan som lyser in precis utanför fönstret om natten), skötbord, skoställ, sängkläder och två lampfötter till nattduksborden (ska försöka hitta fina lampskärmar till också). Prio annars är ny soffa och en tv-bänk men vi hittade inget vi fastnade för direkt så vi får suga lite på den karamellen.

Missoni for Lindex

 
Smet in på Lindex igår efter jobbet för att kika om det fanns någonting kvar från lanseringen av Missonis kollektion. Och lite fanns det allt kvar så jag köpte den här fina bodyn till bebis. Ångrar lite nu att jag inte köpte byxorna också, vet inte varför jag inte tog dem. Antar att jag försökte vara ekonomisk, haha.
 
Jag är så sjukt trött när jag kommer hem från jobbet om kvällarna, orkar inte göra någonting. Har tänkt att packa upp lite flyttkartonger men det är tungt alltså. Tur att jag har en fin sambo som fixar en del på dagarna.

Flyttat!

 
Nu har vi flyttat!
 
En lägenhet på 71 kvadratmeter i närheten av tunnelbanestationen Tekniska Högskolan är vår nya adress. Det känns bra, bortsett från att vi inte fick in soffan i lägenheten. Hissen var för liten och trappan för kort och smal. Vi får se hur vi löser det. Antingen behöver vi hyra en lyftkran och ta soffan balkongvägen eller så får vi köpa en ny. Haha. Ja, ja, det ordnar sig på något vis.
 
Nu ska jag göra mig i ordning för att träffa min fina vän Ida. Middag på tapasrestaurang väntar, mys!