Instagram

 
Nu när bloggen går på sparlåga så känner ni väl till att jag finns på Instagram, där jag uppdaterar något flitigare än här just nu? Sök på frokenargin och följ mig där om ni har lust! :-)
 
I vanlig ordning så rullar vardagen på. Just nu i deklarationstider har vi otroligt mycket att göra på banken där jag jobbar och när jag kommer hem är jag trött, vill spendera sista timmen med min son och somnar ofta tillsammans med honom vid nattningen. Det ska bli skönt med en ledig dag på torsdag men någon långhelg blir det inte att tala om för min del eftersom jag jobbar både fredag och lördag igen.
 
Ni får helt enkelt hålla till godo med uppdateringarna här. Jag lovar att de kommer, om än inte så frekvent för tillfället.

Ljuva helg

 
Vi blev tack och lov friska från magsjukan ganska fort. Nu lider jag mest av pollenallergi i stället. Jag brukar vanligtvis aldrig reagera på pollen redan under våren, utan min allergi brukar dra igång framåt sommaren när gräspollenhalterna är höga. Är det björk jag reagerar på i år alltså? Nåja, ska gå och köpa lite allergimedicin imorgon så hoppas jag att det hjälper.
 
Annars är det ju bara SÅ härligt att våren är här. Enligt SMHI fortsätter värmeböljan några dagar till innan temperaturerna kommer sjunka igen... Därför passar vi på och njuta för fullt nu under helgen! Idag tog vi en promenad på Djurgården, åt mjukglass och avslutade med ett glas och lite lek på restaurang Hasselbackens uteservering. Ja denna uteservering är alldeles perfekt för småbarnsfamiljer! Det finns en sandlåda med en massa sandleksaker och en liten lekstuga som bjuder in till lek för små ben som inte vill sitta stilla. Här kommer vi hänga mer i sommar! 

Påskhelgen

Lycklig liten över sitt (rosa!) påskägg. Kläder, leksaksbil, musik-bjäller-skallra och tuschpennor låg det i ägget. Lycklig liten som får stå och spana på sina favoritfordon - bussar!
 
Jo, jag är medveten om att inläggen inte duggar tätt just nu. Livet kommer emellan och blogglusten går just nu på sparlåga. Man hade ju kunnat hoppas att en härligt lång påskhelg skulle få fart på det... Eller kanske inte. Vår påskhelg har förgyllts av magsjuka.
 
Natten mot påskafton vaknar Aston och kräks. Detta fortlöper under några timmar innan han däckar mellan oss och sover ända till halv elva på förmiddagen. När han vaknar är han dock pigg och alert och har normal aptit, som om ingenting hade hänt. De repar sig bra fort de små alltså, vi började fundera på om det faktiskt var magsjuka eller någonting annat. Till kvällen vågade sig min lillebror hit på middag (jo, jag hade varnat honom om förmodad magsjuka) och vi fick i alla fall en trevlig påskaftonskväll.
 
Eftersom Aston var fortsatt pigg igår så vågade vi oss ut i friska luften lite grann. Jag vet att man ska hålla sig inne 48 timmar men med en energisk ettåring och strålade väder är det ju sådär lätt. Dessutom var vi fortfarande inte helt hundra på om det faktiskt var magsjuka. Efter en härlig dag på Djurgården så landar vi hemma och ska äta middag. Jag börjar då få ont i magen, känna mig illamående och orkeslös i kroppen... Skippar middagen och lägger mig och vilar. Ett par timmar senare gör sig smittan även påmind hos Andreas.
 
Jodå, visst var det magsjuka. Även min lillebror insjuknade. Idag på annandag påsk skulle jag ha jobbat men nu får vi istället häcka inomhus ett par dagar och låta de där 48 timmarna gå... Men magsjukan till trots så har påskhelgen i övrigt varit bra, om vi ska positiva.