Helgen som gick

Snapshots från min Instagram @frokenargin
 
Jag har haft en härlig helg tillsammans med min lilla familj och andra nära och kära. Efter både en både snöig och regning fredag så vaknade vi upp i lördags till barmark och strålande sol. Äntligen lite, lite vårkänslor som jag har läst så mycket om från er i södra Sverige.
 
Aston och jag begav oss hem till en mammavän och hängde med två mammor och tillhörande ettåringar. Medan ungarna busade runt för fullt i K's fina, öppna lägenhet så passade vi morsor på att fika, dricka lite vin, njuta av att solen bländade oss genom fönstret och förstås prata ikapp den senaste tidens händelser och funderingar. Vi planerade även in en "reunion" med alla mammor från mammagruppen i mars - utan barn! Det ser jag fram emot.
 
Till kvällen fick vi besök av mina bröder plus en flickvän. Middag, melodifestivalen och spelkväll stod på schemat. I söndags tog vi en tur på stan och höjdpunkten skulle ju vara os-finalen i hockey. Nu blev det ju inte resultatet så roligt men vi hade i alla fall en mysig stund tillsammans!
 
Nu är vi redo att ta oss an en ny vecka. Jobb för mig måndag-tisdag, sedan är resten av veckan ännu oskriven...

Till mig

Fina spetsdetaljer på ämarna ♥
 
Sedan Aston kom till världen för snart 15 månader sedan så har jag knappt unnat mig själv någonting materiellt. Något litet har det väl blivit förstås men i det stora hela så är det Aston vi har lagt pengarna på det senaste året.
 
I julklapp fick jag ett presentkort på Zara från min kära mor, så i helgen begav jag mig ut själv på stan för att sätta sprätt på det. Som alltid när man ger sig ut för att shoppa när man kan så hittar man inte mycket, men den här fina blusen fick följa med hem i alla fall. Älskar volangärmarna med spetsdetaljer!
 
En härlig känsla när man kan shoppa "gratis". Men framöver måste jag unna mig själv lite fler fina saker!

Back to business

Kameran har blivit liggande under sjukveckan och även Instagram har ekat tomt, men idag var jag tillbaka på jobbet igen!
 
Men hej på er!
 
Nu är sjukstugan äntligen över här hemma - för denna gången. Om några veckor börjar Aston på förskolan och då räknar jag med en ny omgång som antagligen kommer avlösas av ännu en, and so on under våren. Det är väl så det fungerar?
 
Vi blev väl friska här hemma lagom till helgen var på intågande. Hade helt lyckats förtränga att det var alla hjärtans dag i fredags så här blev det inget mer "firande" än lite smaskande på några geléhallon medan A jobbade. Under helgen har vi hunnit med både 90-årskalas (min gammelmormor, Astons mormors mormor) samt middag hos svärisarna. Idag var jag tillbaka på jobbet igen och jobbar ytterligare ett pass imorgon.
 
Nu vill vi hålla oss friska tills inskolning på förskolan är klar. Åtminstone.