Hemma!

Instagram - @frokenargin
 
Nu är vi hemma från BB!
 
Det känns jätteskönt. Dagen har gått i ett svep och vi har mest ätit och sovit om vartannat. Nu när bröstmjölken börjar rinna till verkar bebis tycka att han blir mätt fortare, för fort enligt de riktlinjer vi har fått, så jag har fått trugas lite för att få honom att äta i längre stunder än fem-tio minuter åt gången.
 
Nu ligger han och har lite kvalitetstid med sin pappa i sovrummet, medan jag sitter i soffan med en kopp té innan det är dags för oss att sova.

Vår lilla pojke

Bild 1: En alldeles nyfödd bebis - Bild 2: Utslagen pappa med utslagen bebis
Bild 3: Så här ligger han bredvid mig precis just nu - Bild 4: Nöjd och pigg bebis från tidigare idag
 
Tack för era gratulationer!

Vi befinner oss fortfarande på hotell-bb, som man flyttas till efter förlossningen här på Danderyds sjukhus. Som förstföderska rekommenderar är det normalt att man stannar två dagar om man har haft en "normal" förlossning och det känns tryggt med kunnig personal omkring oss. Imorgon räknar vi med att få åka hem om besöket hos barnläkaren går bra.
 
Hittils har allt flutit på bra och vi njuter som bara den av vår lilla bebis. Nu börjar min lilla pojke rynka lite på sin lilla näsa, så jag ska ge honom min uppmärksamhet och lite mat.

Äntligen!

Äntligen har vår lille gosse tittat ut! Klockan 08.14 imorse 2012-11-28 såg han dagens ljus efter två veckor över tiden.

50 cm lång och 3050 gram kärlek. Ännu har vi inte namngivit honom utan vi behöver smaka lite på det...