There's a freeway running through the yard


Foto: Andreas (Redigering: Jag)
Bild från Colosseum i Rom

Igår lade jag på vikt på benpressen
och jag kan ju säga att det känns i mina ben idag. Har varit jobbigt att resa sig från sittandes till ståendes (och vice versa) samt gå i trappor. Men ändå, skön smärta!

Ny arbetsvecka, nya tag. Det är inte nådigt vad vi har att göra, det finns ingen hejd på köerna i telefon. Jag förstår inte heller vad kunderna vill!? Nog för att det är en del om årsbeskeden nu, men det är ändå väldigt blandat. Långa köer innebär även att vi ibland får skit fast vi jobbar häcken av oss... Nåja, det är bara att gilla läget.

Vad jag inte har nämnt är att jag ska på anställningsintervju på ett kontor i Stockholm på torsdag. Jag vill ju börja röra mig tillbaka till Stockholm så det ska bli spännande. Jag har faktiskt aldrig varit på en "riktig" anställningsintervju, detta jobb fick jag ju av en "slump" genom en släkting och när jag bytte tjänst på enheten var det bara en intervju för att träffas och inte avgörande för att behålla jobbet... Men det ska nog gå bra ändå.

(Update)


Foto: Jag

Fan då. Förlust med en jäkla boll. Värdelöst. Jag tänker inte kommentera matchen mer än så. Men trots förlust får man lov att säga att efter det här mästerskapet är det i alla fall skönt att se att Sverige är tillbaka bland topplagen igen!

Då går vi vidare mot sista matchen i detta mästerskap, nämligen finalen mellan Frankrike-Danmark. Jag håller en smygtumme på Frankrike...

Handbollskväll.

Tillbaka i Uppsala igen efter en mysig kväll med min pojke igår kväll. Vi gick till Hotellet och tog ett varsitt glas vin och Andreas lyxade även till det med mat. Själv kunde jag inte motstå en efterrätt istället.

Idag har jag hunnit med ett träningspass och kom hem från gymmet för ungefär en halvtimme sedan. Nu sitter jag i soffan framför teven och ska heja fram Sverige i bronsmatchen mot Spanien!