Sista sommardagen?

Nio månader gammal idag!
 
En kall novembermorgon när den första snön lade sig över Stockholm så kom vår lilla buse till världen. Det är idag nio månader sedan och det sägs att det här var sommarens sista riktiga dag, nu är hösten på intågande. Vi får väl se om det stämmer. Niomånadersdagen spenderades i alla fall ute i det gröna i 25 gradig värme med den jämngamla kompisen Albin och hans mamma. En riktigt härlig dag!
 
Så nu ska alltså hösten vara på väg... Förlåt, men även om den här sommaren har varit alldeles fantastiskt så känner jag mig inte helt färdig med sommaren. Jag hoppas att vi kan få bjudas på några fler varma sensommardagar. Missförstå mig rätt, jag tycker om hösten men för egen del kan den få dröja bara liiite till. Jag tror dessa känslor har att göra med att jag inte går tillbaka till något jobb nu efter sommaren/semestern, utan kommer fortsätta vara mammaledig ett tag till. Det blir liksom inte den där nystarten som hösten brukar ge. Sommaren har dessutom varit den bästa tiden under mammaledigheten (hittils!) så jag vill väl dra ut på det härliga lite till :-)

En sen kvällsuppdatering

Lite snapshots på vad vi har haft för oss den senaste tiden. Jag finns på Instagram som @frokenargin.
 
Pjuh, så trött jag är, men efter tretton dagar av tystnad här så vill jag komma med en kort uppdatering och meddela att jag lever. Så hej på er, underbaringar!
 
Den här kvällen inledde jag med att lägga ner ett trött litet barn i spjälsängen 59 gånger (ja, jag räknade). Det kan vara rena rama träningspasset det där med att natta ett barn. Speciellt när barnet nyligen har lärt sig att ställa sig upp, då ska man tydligen göra det hela tiden även om man faller ihop av trötthet... Älskade unge.
 
Eftersom energiknippet kommer vakna runt 6-snåret imorgon bitti så är det dags att också sova lite. Nu vet ni att jag lever och jag lovar att jag återkommer!

Tungan rätt i mun

Den där tungan sticker ut ur munnen mest hela tiden ♥
 
Ja, här ekar det tomt. Jag njuter av de vackra sommardagarna istället för att sitta vid datorn, och det hoppas jag att ni också gör. Nu verkar det dock som att det väntar några dagar med sämre väder. Jag hoppas att det inte blir allt för mycket regn så att det ändå går att vara utomhus, för här hemma är det inte en lugn stund numera. Det kryps utav bara den och han försöker resa sig mot möbler och annat mest hela tiden. Att komma ut och "rasta" ungen är ett måste.
 
Imorgon väntar en dejt med min kollega S och hennes dotter som är jämngammal med Aston. Endast två dagar skiljer det mellan dem. Mycket har hänt med de små sen vi sågs senast för några månader sedan. Men först ska jag se till att få lite välbehövlig skönhetssömn!