She's in your mind and you are blinded


Foto: Jag

Godkväll finisar.


Jag är trött idag som vanligt den senaste tiden och jag kan fortsätta att tjata om hur mycket vi har att göra på jobbet. Men jag väljer att strunta i det, för det är nog inget kul att höra på. Imorgon är det i alla fall dags för mig att gå på intervju igen, denna gång på ett kontor i Stockholm. Håll tummarna för mig!

Nu ska jag gå och ta en dusch och därefter smörja in mig med mitt nya mango body butter. Mjuk och väldoftande är det sedan dags för mig att krypa ner i sängen för att få lite skönhetssömn.

I was only waiting for the sky to fall down


Foto: Jag

Igår blev en lyckad kväll!


Jag och ett par andra tjejer var hemma hos Ida som har köpt en lägenhet som nu var färdigrenoverad. Vi åt lite mat, drack vin och spelade sällskapsspel. En lugn kväll med andra ord, men det är ju alltid lika trevligt att umgås med fina tjejer.

Är fortfarande kvar hos mamma men ska snart bege mig hem mot Uppsala. Det blir nog lite träning när jag kommer dit. Har ju inte tränat någonting den här veckan på grund av att jag har haft huvudvärk varje dag...

Yesterday seems as though it never existed


Det går bra nu, ännu en intervju är bokad!
På tisdag ska jag på intervju internt på ett kontor på S:t Eriksgatan. Roligt!

Annars har den här dagen varit tuff på jobbet. Vi har konstant haft över 100 personer i kö i telefon, vi är underbemannade och det ringer mycket mer än enligt prognoserna. Jag slutade redan klockan tre men sedan dess har jag dragits med en jobbig huvudvärk.

Har precis fått i mig middag och om ett tag åker jag ner till Andreas. Ska bli skönt med en lugn kväll och bara mysa.