Tre fantastiska månader med dig

Mössan på bilden hade pappa Andreas på sig när han var liten ♥
 

Idag fyller min älskade, underbara Aston hela tre månader!
 
Det är så självklart att han ska finnas här hos oss, men precis som alla småbarnsföräldrar tjatar om så går tiden så otroligt fort - var det verkligen tre månader sedan vi låg där på BB?! Jag har inte nämnt någonting om min förlossning här tidigare, men jag tycker att den var oförskämt bra (precis som min graviditet). Vi åkte in "akut" pga en (ofarlig) blödning och fick vara kvar eftersom jag ändå skulle bli ingångsatt morgonen därpå, samtidigt startade värkarbetet av sig själv. Eftersom jag hade fantastisk hjälp direkt på plats så kunde jag få smärtlindring så snart värkarna började göra riktigt ont vilket gjorde att jag inte behövde uppleva många minuter av jobbig smärta (epiduralen är en gudagåva). Det tuffaste skedet för mig var krystandet som tog 30 minuter och så fick vi äntligen träffa vårt lilla mirakel den 28 november 2012, klockan 08.14! Se där, nu fick ni en förlossningsberättelse i snabbversion också.
 
Dagen till ära firar vi med ett besök på BVC för tremånaderskontroll och vaccination. Behöver jag nämna att jag är nervös? 

Åtta sanningar om mig

Bild från sommaren 2011
 
Jag fick en utmaning av söta Sara (Life in Shanghai) som ville lära känna mig bättre genom att avslöja åtta sanningar om mig själv. Eftersom jag är lite dålig på att skriva om vem jag är så är det klart att jag ställer upp på det! Här har ni alltså åtta sanningar om Sandra:
  • När det kommer till min musiksmak så är det hårdrock som gäller och två favoritband är Metallica och Iron Maiden.
  • Jag avskyr att ringa samtal och prata i telefon, och drar mig för det länge om jag måste - vilket är ganska ironiskt eftersom mitt yrke är just att ta emot telefonsamtal hela dagarna för en banks kundcenter.
  • Jag pratar normalt väldigt snabbt och tänker ofta på att jag måste prata lite långsammare.
  • Många som träffar mig för första gången uppfattar mig ofta som väldigt blyg, men de brukar ändra uppfattning när de börjar känna mig.
  • Jag tycker inte om kaffe men dricker istället stora mängder te.
  • Jag blir rastlös av att titta på en hel film och ser hellre på serier i kortare avsnitt.
  • Jag hatar att ha fel och har svårt för att vika mig även fast jag vet att den andre har rätt.
  • Jag blir lycklig av nya skor.
Jag skickar vidare utmaningen till fina Amanda, som jag gärna vill veta åtta sanningar om :-) 

Back on track

 
Nu börjar jag känna igen min glada lillkille igen! Nattningen idag gick superbra och jag kunde bara lägga honom i vaggan igen och klappa lite på pannan, istället för att gå omkring och skumpa med honom i famnen. Härligt!
 
Nu ska jag själv ta och börja göra mig i ordning för natten så startar vi en ny vecka imorgon igen (det känns som att det är det enda jag säger...).