Skärtorsdag

 
Glad påsk, kära ni!
 
Har ni fått besök av några påskkärringar eller själva förätit er på godis ännu? Jag har ägnat dagen åt att städa och påskpynta lite smått här hemma med påskris, fjädrar, tulpaner och påskliljor. Jag köpte även en stor påse godis att kunna bjuda de små påskkärringarna och påskgubbarna på. Vanligtvis brukar jag alltid glömma bort det och vågar inte öppna dörren eftersom jag inte har något att bjuda på, men i år så skulle jag minsann vara förberedd!
 
Eftersom jag för en gångs skull faktiskt har godis hemma kom det såklart bara en liten grupp med söta barn med rosiga kinder och ditmålade fräknar och plingade på dörren. Trots de fula korten (men kom igen, lite mer kan man väl ändå anstränga sig än två gula post-its med "glad påsk"?!) så lät jag dem plocka så många bitar godis de ville. Men jag lovar er att resten av godiset inte går till spillo, jag ställer upp och äter resten ;-)

Lundmyr of Sweden

 
Jag hade en supertrevlig kväll tillsammans med mina tre tjejer i fredags. God mat (desserten - gaaah!) och "catching-up" sedan vi senast sågs allihopa i somras. Och det har hänt en del, två barn har kommit till världen och ett till är på väg!
 
Aston fick en fin body och matchande mössa från Lundmyr of Sweden (och en gullig gosedjurs-elefant som inte kom med på bild) i välkommen till världen-present. Han kommer bli så snygg i bodyn till sommaren!

Godmorgon fredag

 
Godmorgon!
 
Idag är det en trött mamma som skriver. Jag är lyckligt lottad som har en liten son som har sovit bra om nätterna sedan dag ett, men i natt tyckte han inte att det var roligt att sova och vaknade mellan varje till varannan timme från klockan 01. Andreas som har jobbat natt har nu kommit hem, så jag har lämnat över Aston till honom och njuter nu själv av en kopp te och nyhetsmorgon.
 
Sen är det bara att sminka över de mörka ringarna under ögonen för om två timmar ska vi träffa en vän till Andreas, äta lunch och visa upp vår fina son ;-). Ikväll ska jag och Aston på "tjejmiddag" med några fina kollegor. Det ska bli så roligt och förutom att träffa tjejerna så ser jag fram emot att se vad duktiga Linda har hittat på för smaskig middag och dessert! Nam nam...