I can hardly sleep without you

Efter att ha tryckt i mig ett par Alvedon känns halsen bättre, huvudvärken har gett med sig någorlunda och febern gått ner lite. Jag rinner dock av svett hela tiden (too much information?!).

Det är så trist att vara sjuk när man bor själv, man känner sig så ensam. När jag bodde hemma hos föräldrarna så fanns det ju alltid folk runtomkring. Även om man kanske vill vara ensam och få sova så är det skönt när det finns någon där, någon som lagar mat och ser till att man får i sig någonting. Man är ju ofta inte speciellt hungrig när man är sjuk, men likväl så måste man äta. Jag har i alla fall sett till att få i mig en tallrik gröt och ett par smörgåsar idag, och en massa té med honung!

Nu ser jag på Fångarna på Fortet igen och sedan måste jag ta mig en dusch. Efter det blir det att gå och lägga sig. Jag hoppas att jag kan få en bättre natts sömn i natt och att jag vaknar piggare imorgon bitti...

Foto: Jag

Worse.

Jag somnade till slut i natt men vaknade flera gånger under tiden. Jag är alldeles matt i huvudet och kroppen men har ändå svårt att sova. Det har inte blivit bättre efter en natts sömn heller, snarare bara sämre. Halsen gör ondare, det gör ont att svälja och kan knappt prata.

Idag har jag bara fått i mig té för att mildra halsen och åt även några godisbilar som var över från igår, men insåg att ingenting smakar något. Så himla tråkigt! Ska i alla fall ta och äta lite gröt eller någonting, så att jag får i mig lite mat i alla fall. Om man nu kan kalla det för mat.

Har varit på Apoteket och köpt lite receptfritt som ska hjälpa mig att bli frisk lite snabbare.


When you try so hard but you can't sleep

Jag behöver sova och vill verkligen sova men det går inte...

Lyckades somna för att sova ett par timmar och sen vakna igen. Det känns jobbigt att andas när jag ligger ner, näsan är täppt och andas jag genom munnen känns det som rakblad i halsen. Därtill har jag en jävlig huvudvärk.

Nu har jag tagit en alvedon och suger på en halstablett som hjälper föga. Förhoppningsvis ska i alla fall värktabletten snart ta bort huvudvärken och ta ner febern så att jag kan få mig lite sömn ändå!