Början på en bra Lördag

Igår var en trevlig kväll. Det blev god mat, bowling och utgång i Uppsala med en del dans tillsammans med lite av mina nya jobbarkompisar och teamcheferna dansade på bordet. Tydligen finns bara ett ställe att gå ut på i Uppsala om man inte är student, så nu vet jag det också. Var i alla fall hemma i god tid vid halv två och nu är jag uppe igen, pigg och glad.

Idag ska jag och mamma på bio och se Män som hatar kvinnor och äta en bit mat efteråt. Det ska bli roligt, det var riktigt längesedan vi gjorde någonting tillsammans! Senare ikväll har en vän i Haninge inflyttningsfest. Det här blir nog en bra dag!

Nu måste jag äta och fixa lite innan jag ska bege mig mot Stockholm.

See ya' there!

Torsdag kväll 21:52

Hej hopp! Jag lever fortfarande.

Andreas har gått och lagt sig och jag ska snart göra detsamma. Han verkar lite smått sur på mig, men jag vet inte varför - och eftersom han inte vill tala om det heller så får han väl skylla sig själv.

Fredag imorgon - skönt! Efter jobbet (som för övrigt går bra) ska jag då ut och äta middag och bowla med det nya teamet, och ett annat team. Det ska bli riktigt roligt! :) Kul att lära känna "de andra" lite mer också.

Nehepp, ska väl surfa klart innan jag lägger mig hos surpuppan i sängen.

Godnatt! 

Fettisdagen

Idag är det alltså fettisdagen, det är det förmodligen få som har missat. Huruvida man säger "fettis-dagen" eller "fet-tisdagen" råder det delade meningar om - jag själv brukar använda det första alternativet. Om man vill undvika någon typ av argumentation om detta kan man förstås även använda sig av fastlagstisdagen (det ordet får mig för övrigt att ana att det kanske är fet-tisdagen som är den rätta benämningen? Aja...) eller helt enkelt semmeldagen.

Dagen till ära klämmer jag förstås i mig en av de goda bakelserna. Vad som är godast i den? Mandelmassan förstås!Och vissa säger att jag har en stor käft - ha! Jag får ju inte ens in en semla...

(Bilderna är klickbara)

Men idag är det helt okej att äta semlor utan dåligt samvete! Vi måste ju hedra dagen (och förstås kung Adolf Fredrik som sägs föråt sig på semlor, så att han dog). En semla innehåller för övrigt ca 500 kalorier, vilket är ungefär en femtedel av en vuxen persons dagsbehov av energi. Så max fem semlor!