När första ljuset brinner

Canon EOS 450D + Canon EF 50/1,8 II + Närbildfilter

Så var det 1:a advent. Det är inte klokt vad tiden går. Igår var det årliga pepparkaksbaket med familjen och idag har jag jagat julpynt på stan (vilket var rätt så hopplöst, lagom utrensat). Jag och brorsan var även och såg Breaking Dawn på bio. Vi har sett alla Twilight-filmer tillsammans så det var givet att vi även skulle se denna. Denna gång slapp vi i alla fall alla tjutande tonårstjejer ;-). Jag tyckte filmen var bra i alla fall!

Jag och Andreas har även hunnit med att tända det första ljuset och njutit av lite glögg och pepparkakor. Nu börjar det bli dags att knyta sig och se fram emot en ny arbetsvecka. Om några dagar går vi in i december. Återigen - det är inte klokt.

It hurts but I'm not about to give you up

Canon EOS 450D + Canon EF 50/1,8 II

Jag har inte haft någon ork till att blogga de senaste dagarna. Har helst bara velat sova mig igenom dem. Så det är precis vad jag tänkte gå och göra nu - sova. Återkommer när jag har mer ork. Godnatt!Maria Mena - My heart still beats

Life is too short to wear flat shoes

Canon EOS 450D + Canon EF 50/1,8 II

Jag sov som en stock i natt. Vaknade efter tolv och trodde att det var tidigt på morgonen, innan jag tittade på klockan. Frågade älsklingen om han sa hejdå innan han åkte till jobbet; "Ja, men du vände bara på dig" svarade han. Har inget minne alls av det, haha.

Har inte hunnit med att göra så mycket den här dagen med andra ord. Har druckit äppelpajsté (hur spännande lät inte det?!) ur den fina muggen ovan. Hittade den förra helgen och kunde inte låta bli att köpa den, skogalen som jag är.

På tal om skor så ska jag nu åka till Sollentuna centrum och hämta två par som jag lämnade in för omklackning igår. Egentligen har jag väl en tio par till som borde klackas om, men får ta några i taget. När jag ändå är där tänkte jag passa på att träna lite så att jag känner att jag har gjort någon nytta idag!