Låt mig få tända ett ljus, tända det bara för digFoton: Jag

Egentligen ville jag ha en adventsljusstake och tända ljus varje söndag fram till jul. Men jag kom på att det inte var någon större idé då jag dels inte hann köpa någon adventsljusstake till i söndags och dessutom kommer jag troligtvis inte att vara hemma två av de tre resterande söndagarna innan jul, då jag kommer arbeta (och bo) i Stockholm i två veckor.

Så igår tog jag mig en sväng till Åhléns där jag tidigare sett dessa höga ljusstakar/glas. Jag köpte en högre och en lite lägre och de står nu i mitt fönster i vardagsrummet och lyser upp. Det är så fint med tända ljus, framför allt nu under vinterhalvåret så kan man behöva denna myskänsla som de ger.

Nu tänkte jag även sätta upp advensstjärnorna i fönstret.
Jag har inte riktigt hunnit med det ännu, men nu ska de ge upp och sprida ett rödskimrande ljus i lägenheten!

Arrivederci Roma.Foton: Jag / Colosseum på utsidan

Igår eftermiddag kom vi hem igen efter en härlig weekend i Rom. Fick smått en liten köldchock när vi landade i ett vitt Stockholm/Uppsala, men det gör ingenting för det är mysigt med snön.

Vi har haft det riktigt bra och det var underbart att få tid tillsammans och spendera helgen i en ny stad. Det blev mycket strosande på stan, lite sevärdheter samt äta och dricka gott. Det blev inte speciellt mycket shopping för min del, det jag handlade var en stickad tröja, ett par stövlar samt en julklapp till ena brorsan. Eventuellt kanske jag visar upp mina inköp senare (bortsett från brorsans julklapp naturligtvis).

Visar mer bilder från semestern senare. Nu ska jag varva ner och gå och lägga mig (ensam) i sängen...

Alla vägar bär till Rom.

Nu ska jag bege mig mot Arlanda för att sedan ta mig vidare till Italien och Rom. Vilken härlig weekend det ska bli med min fina pojk!


Foto: Jag / Från vår semester i Kroatien