Sunset.

Ikväll skjutsade Andreas upp mig till Uppsala så att jag kunde få byta lite kläder (inte så mysigt att använda samma trosor flera dagar). Under kvällen har jag hunnit shoppa ett par svarta jeans och en hålstickad puderrosa tröja, finfint! Som tack för skjutsen bjöd jag Andreas på middag på en restaurang här i närheten vid ån. Trots lite snålblåst fick vi i oss god mat, efterrätt och något glas vin.

Nu är det hög tid att sova. Imorgon ringer alarmet klockan 07.30 och en timme senare beger vi oss ner mot Norrköping för att besöka Kolmården. God natt!


Foto: Jag

Solnedgång under seglingen förra veckan.

Under semestern

Jag har ju semester, därav blir bloggen lite lidande. Har mestadels umgåtts med Andreas och eftersom han sitter vid datorn hela tiden så blir det inte mycket datortid för mig. Kan ju blogga från mobilen också, men näe...

Sedan min semester började har inte vädret varit någonting att hurra för. Inte en enda dag att få ligga ute och sola och bada! Eller nu ljög jag lite, jag var ute och seglade ett par dagar förra veckan och då blev det sol och bad en dag i alla fall. Men jag är ändå väldigt avundsjuk på alla som hade semester veckorna innan, när jag jobbade.

Fint väder är trots allt lite av en förutsättning för att man ska vilja hitta på saker. Det jag har gjort hittils under mina lediga dagar är segling två dagar och Gröna Lund en dag (som för övrig slutade i ösregn). Det ger mig lite ångest, för snart är det bara en ledig vecka kvar. Varför får man egentligen ångest för att man har gjort för lite under semestern? Att göra ingenting och slippa alla måsten är väl lite vad den är till för.

Imorgon har jag och Andreas hur som helst planerat en tripp till Kolmården. Det ska i alla fall bli trevligt!

Wedding.

Nu har jag äntligen fått min efterlängtade semester som varar i tre veckor. Naturligtvis är vädret inte lika bra som det har varit de tre veckor som jag har jobbat, men det är ändå skönt att bara få vara ledig.

Jag började semestern i lördags med att gå på min pojkväns systers bröllop.
Detta var det första bröllopet jag varit på och det var väldigt vackert. För att inte tala om bruden, Annika! Hennes klänning var to die for.

Cermonin ägde rum i Djurö kyrka och efteråt var det en mottagning på en herrgård en bit bort som heter Siggesta Gård. Väldigt fin herrgård och mysig miljö, perfekt för ett bröllop! Här kommer i alla fall några av de bilder jag tog på bröllopsparet under dagen.