Paint...

Nu är jag busig och bloggar ifrån datorn på jobbet... Schhh...

Idag är det Valborgsmässoafton, halvdag för många och även väldigt lugnt i telefonin på jobbet. Jag sitter och ritar i Paint. Då kanske ni förstår? Jag förmodar att de flesta är ute i solen och har det skönt.

Valborg i Uppsala är ju väldigt stort. Ungefär som en högtid. Det visste jag inte om förrän jag började jobba här och detta är första gången jag är i staden under denna dag. Lite synd att man jobbar och missar all uppståndelse som äger rum under dagen, men ikväll blir det förmodligen lite partaj i alla fall. Tidigare Valborgsmässoaftnar har jag besökt en majbrasa, ätit lite sockervadd och sett barnen kasta pinnar i elden... Vi får helt enkelt se vad Uppsala kan erbjuda den här kvällen.

Nu ska jag fortsätta låtsas vara seriös tills jag slutar om drygt en halvtimme :)En bild jag ritade i Paint till min kollega Emma. Fint va?

Effektiv måndag

Gud så trött jag är nu.

Har förstås jobbat idag och efter att arbetsdagen var slut var det raka vägen till gymmet. Jag körde slut på mig själv och sprang sedan direkt till tvättstugan. Var även tvungen att ta tag i det enorma diskberget... Till middag ansträngde jag mig och lagade egen potatismos och falukorv i ugn. Gott gott!

Snart ska jag ner en sista sväng till tvättstugan, sedan ska jag bara koppla av med en bok och en kopp te innan det är dags att sova. Perfekt!

Söndag 26/4

Jag har inte gjort speciellt mycket idag heller. Varit ute och promenerat lite mer i Uppsala, suttit på en bänk vid ån och läst och ätit en god sallad från Cupido. När jag steg innanför dörren igen tog jag en powernap och ikväll har jag mest degat i soffan...

Det har ju varit vackert väder idag också, som de flesta nog märkt. Men här blåste det i alla fall en hel del så en långärmad tröja eller tunnare jacka var att föredra. När jag skulle ner till affären och handla lite nödvändigheter vid åtta-tiden hade det mulnat på och jag antog att det dessutom var kyligt nu och satte på mig skinnjackan. När jag klev utanför porten fick jag en chock. Det kändes ungefär som när man stiger ur flygplanet när man åker utomlands, det var hur varmt som helst i luften, trots den sena tidpunkten. Dessutom var det alldeles vindstilla. Helt underbart!! Nu får detta gärna hålla i sig...  

Men nu ska jag fortsätta läsa min bok innan läggdags. Godnatt på er!

Ps. Imorgon får jag lön!!! (En helg senare än "alla andra"...)