Höstmys och bebishäng

 
För en stund sedan kom jag hem och landade i soffan efter en urmysig fredag! Dagen spenderade jag och Aston ute i det kyliga höstvädret med att promenera, gunga och kika i några butiker. Framåt middagstid tog vi presentkassen som stod packad här hemma och åkte hem till min vän J för att äta middag (tacos, mums!) och träffa hennes söta dotter Mila. Hela tre månade hann lilltjejen bli innan vi fick träffa henne. Och deras fina nyinköpta hus sen, som de har spenderat sommaren med att renovera... Kanonfint! Man blir ju lite avis...
 
Resten av helgen är också fullspäckad med skojigheter. Imorgon förmiddag har jag bokat in ett nytt Shape-pass på gymmet och till kvällen ska jag ut och svänga mina lurviga med mina tjejer! Och på söndag tar Aston och jag tåget till Uppsala för att träffa en vän som äntligen är tillbaka i Sverige igen efter nio månader i Genève.
 
Med andra ord är det bäst att jag går och lägger mig nu så att jag orkar med den här helgen helgen :-). Kram på er!

Shape

 
I lördags var jag och provade på SATS klass Shape. Åh, så roligt det var! En klass helt i min smak. Jag brukar ha lite svårt med gruppträning då jag ofta tycker att det krävs en del koordination, vilket är någonting jag saknar. Shape innehåller både styrka och lite kondition där man tränar både med vikter och egen kroppsvikt - och är minimalt koordinationskrävande. Perfekt!
 
Jag kan säga att träningen tog. Jisses vilken träningsvärk jag har haft igår och idag, främst i benen (det var mycket squats i olika former). Jag har vaggat fram som en pingvin, fått ta hjälp med händerna för att sätta mig ner och ojat mig. Haha. Äntligen börjar det lätta och jag är sugen på ett nytt pass i veckan!

Kalas!

 
Idag har vi varit iväg på 2-årskalas för min söta kusin och guddotter Natalie. Charmigare unge än henne får man leta efter och hon tycker så mycket om Aston. Han är väl kanske inte lika överförtjust i hennes kramar, pussar och leksaker som hon ska visa (trycka upp i hans ansikte) ännu... Men det är spännande så länge det inte blir allt för närgånget.
 
Av oss fick Natalie en kofta och leggings från Newbie samt en tröja från Zara, och koftan ville hon sätta på sig direkt. Härligt med ett barn som gillar mjuka paket. Och så kul det var för mig att få shoppa flickkläder, så mycket fint det finns! I övrigt var det verkligen full fart med nio barn i huset. Jag fick en försmak hur det kommer se ut på julafton när nästan alla de här barnen kommer vara med. Svettigt men kul!