Travelling


Bild från vår resa i Kroatien förra året

Har bara fått någon timmes sömn så nu sitter jag och försöker få i mig lite frukost. Om 40 minuter hämtar våran skjuts upp oss och vi åker mot Arlanda för att ta oss vidare mot Turkiet och värmen! Ha en underbar vecka allesammans, för det tänker jag ha!

And I will feel your heartbeat, forevermore


Canon EOS 450D + Canon EF 70-200/4 L USM

Nu har vi packat våra resväskor och är ready to go vid klockan 04.30 imorgon bitti (eller i natt om man så vill). Är nog dags att gå och lägga sig snart så att jag i alla fall får några timmars sömn, sedan får jag väl försöka sova lite på planet också.

Förutom att packa har jag idag varit en snabbis hos mamma i Haninge för att hämta laddaren till kameran. Vore ju skam om jag inte hade tillräckligt batteri på resan. Därefter var jag en snabbis på stan på vägen hem och råkade hamna i en skobutik som hade utförsäljning. Ett par ursnygga kilklackar fick följa med hem för det ringa priset 300 kronor istället för ordinarie 1000 kronor, tjing! De kanske dyker upp en bild på dem om en vecka, när vi är hemma från Turkiet igen.

Cherish what you love believing inCanon EOS 450D + Canon EF 70-200/4 L USM

Det är inge bra med semester, jag sitter uppe alldeles för länge på kvällarna/nätterna. Laddade ner en ny testversion av Photoshop och fastnade framför datorn med att redigera lite bilder. De ni ser ovan tog jag på Andreas landställe i Årsta Havsbad för ett par veckor sedan.

Men nu tänkte jag ändå knyta ihop säcken för idag och få några timmars sömn. Ska nog ställa klockan också så att jag inte sover bort hela dagen...