I had a bad day

Jag har fått feeeber. Kände mig hängig redan i morse men tänkte att man blir ju normalt lite trött av att vara förkyld. Väl på jobbet kände jag dock att jag inte riktigt var med i matchen - snorade, hostade, nös och ville bara gå och lägga mig. Flera kollegor påpekade att jag inte såg riktigt kry ut och ett par kunder kunde via telefon höra att jag inte var frisk.

Ett par timmar innan jag slutade gick jag hem tidigare, raka vägen till sängen. Där har jag legat fram tills nu när jag har förflyttat mig till soffan. Tänkte få i mig lite mat i form av sallad och se på Cubic på 6:an.

Jag har ännu inga planer för morgondagen, det beror helt på hur jag mår. Jag önskar givetvis att febern lägger sig under natten, men det är kanske för mycket att hoppas på?

Men vad är väl en bal på slottet?


Foto: Jag

Just dress me up in what you want me to be

Min onda hals känns bättre, men jag har ständig huvudvärk och känner mig hela tiden trött. Om två dagar är det nyårsafton och då har jag planerat att vara helt frisk. Ska bara tala om detta för mitt immunförsvar också.

Orkade inte laga någonting till middag idag, så jag köpte ingredienser till en enkel men god sallad. Sallad, ruccola, gurka, tomat, fetaost och proscuitto. Hur gott ser det inte ut?! Det var godare än så ;)

Tänd ett ljus och låt det brinna

Foto: Jag

 

Usch, jag mår inte bra idag. Halsen gör ont och känns tjock, jag har huvudvärk och är trött. Fast tröttheten kan nog bero på att jag sov dåligt i natt. Håller på och röjer i mina lådor här hemma, men får ta flera pauser för att jag blir så trött... Dessutom är det ju tråkigt ;)


Förhoppningvis får jag skjuts till Uppsala av Andreas. Tanken är att jag ska jobba nu i dagarna fram till nyår. Har mycket packning att släpa på plus mina julklappar och tror inte att jag kan få upp alltihopa själv. Som jag mår nu skulle jag väl få stanna och vila var femte meter också, haha.