Iron Maiden

Canon EOS 450D + Canon EF 70-200/4 L USM
Modell: Robin

Nu ska jag gå och lägga mig.
Klockan 04.00 ringer klockan imorgon och femtiofem minuter senare går jag och Robin mot pendeltåget för att börja bege oss mot resan till Göteborg.

Jag kanske inte har nämnt det här, men i födelsedagspresent fick jag en biljett till Iron Maidens konsert som alltså äger rum i Göteborg imorgon. Och jag åker alltså dit med Robin. Vi kommer vara framme i Göteborg strax innan tio på förmiddagen och hade tänkt att börja dagen med besök på Liseberg.

Vi är bara där under dagen och lördag förmiddag åker vi tillbaka till Stockholm igen. Men det kommer bli en härlig upplevelse och en fantastisk födelsedagspresent!

I can see the sunset in your eyes

Canon EOS 450D + Canon EF 50/1,8 II

Nu är älskling på väg till mig. Han bör vara här vilken minut som helst faktiskt. Med det tänkte jag bara säga godnatt och låta den vackra solnedgången ovan tala för sig själv.

Brighter than a thousand suns

Canon EOS 450D + Canon EF 50/1,8 II
På bilden: Adrienne

Har precis kommit innanför dörren.
Efter jobbet ville jag helst sätta mig på en uteservering och dricka ett glas vin, men eftersom jag inte hade något sällskap så tog jag mig en promenad istället. Avslutade sedan med att sätta mig på en bänk längs ån och gjorde samtidigt lite nytta med att plugga lite försäkringar.

Nu tänkte jag svänga ihop en sallad med rostbiff och tzatziki. Perfekt mat i värmen!