I was made for loving you baby


Foto: Jag / Modeller: Kevin och Robin

Tycker bilden ovan på mina bröder är så himla härlig! Visst visar den syskonkärlek?

För närvarande har jag placerat min rumpa i soffan och ser på hockey. Kom hem för en stund sedan efter att ha tagit en after work med ett par glas vin tillsammans med några kollegor. Har precis fått i mig sushi och väntar otåligt på att älsklingen ska komma upp och göra mig sällskap.

I morgon är det alltså valborg
och det firas minst sagt här i Uppsala. Största högtiden på året skulle jag tro. Själv har jag aldrig direkt firat det och jag har inga särskilda planer heller, men man ska väl i alla fall ut på stan och se vad det är för spektakel.

Why does it sound like the devil is laughing


Foto: Jag / Fina fina Kittykatten

Gud vad klockan springer iväg. Men är man inte hemma förrän framåt nio från jobbet blir det lätt så. Nu har jag i alla fall äntligen skickat in deklarationen. Nu är det marsch mot sängen som gäller för imorgon börjar jag jobba 07.45.

Godnatt!

Dagens.

Dagens skratt fick jag i ett kundsamtal på jobbet idag. Det är inte bara kunder som har frågor om e-legitimation och hur K4-blanketten på deklarationen ska fyllas i denna vecka, utan även folk som vill att vi ska kolla så att deras betalningar har gått iväg och så vidare.

En 25-årig kille ringde in och frågade om jag kunde hjälpa honom att gå igenom hans senaste transaktioner då han inte hade tillgång till dator. Jag gick igenom dem en och en, när jag hade plöjt igenom lite kortköp kom jag till en insättning på 300 kronor. Han kände inte igen insättningen och bad mig läsa kontoutdragstexten.

"Knulla mig!" fick jag läsa upp.

Ännu roligare var det eftersom han fortfarande inte hade en aning om vem insättningen kom ifrån. Men både han och jag fick oss ett gott skratt i alla fall, haha.