Hunter

 
Jag är väldigt sugen på att köpa mig ett par gummistövlar från Hunter nu när hösten väntar runt hörnet. Som "alla andra". Nu när jag ska bli mamma så ska man väl gå på barnvagnspromenader oavsett väderlek (nåja) och då kan man väl lika gärna göra det med stil? Hehe.
 
Jag vill ha ett par svarta stövlar men jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska ha ett par blanka eller matta? Får nog klura vidare lite på det innan det blir ett köp.

Time flies

 
Ja, ja, ja - jag lever fortfarande! :)
 
Dagarna bara går i en svindlande fart. Imorgon går vi in i vecka 30 i graviditeten. Ännu en milstolpe på något sätt, tio veckor kvar. Om det går lika fort som det har gjort hittils så innebär det att vi innan vi knappt hinner blinka kommer sitta med en liten bebis i våra armar. Även om lillen redan nu gör sig märkbar med massa sparkar så känns det fortfarande overkligt.
 
Annars är vardagen med jobb igång igen och imorse kunde man verkligen känna av att hösten är på intågande. Regn, rusk och iskalla vindar. Jag tror dessutom att jag har stundande förkylning på gång i kroppen, då jag kände mig lite hängig idag. Håller tummarna för att det inte är någonting som bryter ut, men vid årstidsskifte är det ju tyvärr vanligt att man råkar på en förkylning.

Like a black-and-white movieModell: Robin

Nu är mina ögonlock tunga så det får bli ett snabbt inlägg innan jag säger godnatt.

En ny arbetsvecka är igång igen, andra veckan efter semestern. Dagen var väldigt seg men löpte på relativt smärtfritt ändå. Efter jobbet träffade jag en vän som har det lite jobbigt just nu, så vi tog en fika och pratade. Det är så jobbigt att se när någon man tycker om inte mår så bra... Men det viktigaste är ju att finnas där och lyssna. Jag var själv i en liknande situation nyligen och att bara ha någon som vill lyssna betyder mest.

Annars tänkte jag bara visa de första bilderna från vår lilla fotografering igår. Vi börjar med några bilder på Robin i svart-vitt, så blir det nog lite mer färgglada nästa gång! Jag gillar framför allt den första bilden och hans blick där.