Nytt klipp

 
Det är en trött Sandra som skriver. Har varit på vift till Uppsala idag för att gå till min favoritfrisör och få håret klippt. Har inte varit där sedan februari (innan jag ens visste att jag var gravid!) så det var verkligen på tiden. Jag passade på att klippa av en bra bit, nu känns huvudet några kilo lättare. Men jag är nöjd!
 
Tog även en lunch med min kollega Linda och senare en fika med Fanny när jag ändå var där. Däremellan gick jag i butiker, hittade ett par nya skor till mig och lite strumpor till bebis som fick följa med hem.

I goda vänners lag

 
 
I kväll har jag haft mina fina tjejer Ida och Jennifer över på middag. Lite mat, godis, chips och mycket tjejsnack - supertrevligt som vanligt. Bebis fick även lite presenter från dem, redan bortskämd trots att han inte har kommit till världen ännu!
 
Nu har de nyss åkt hem och det börjar bli hög tid för mig att få lite skönhetssömn. I morgon väntar vi besök av våra familjer, som självklart är nyfikna på lägenheten.

Fredagsmys

 
Fredag! Nog för att jag är ledig varje dag nu men det är ändå något visst med just fredag. Har tänt lite ljus och hällt upp ett glas med kall coca cola. Nu tänkte jag krypa under en filt i soffan och se på tv. Igår fick vi hem vår box för digital-tv och har nu tillgång till alla kanaler första veckan. Ganska stor skillnad mot de fyra kanaler vi har haft de senaste veckorna så man får ju passa på!