How can you see into my eyes like open doors?

Det har varit en riktig seg söndag. Jag har varit väldigt trött hela dagen, fick inte så många timmars sömn i natt som jag normalt behöver, och dessutom är jag tjock i halsen...

Har legat i soffan praktiskt taget hela dagen, tittat på när brorsorna spelat tv-spel och pillat lite på datorn. Framåt sju orkade jag släpa mig upp och ta tågen hem till Uppsala igen. Nu sitter jag framför tv:n igen. Ser såklart på hockeyfinalen mellan Kanda och USA!

You're stuck in a moment and you can't get out of it

Hemma i Västerhaninge hos familjen. Som vanligt får man väl nästan säga.

Igår komn Kevin och väckte mig vid halv tolv, alldeles lagom, och vid tvåtiden åkte jag och Robin till stan. Jag var främst ute efter nya underkläder och kom hem med ett set. Robin köpte en ny plånbok och ett USB-minne.

När Robin skulle betala för USB-minnet frågade försäljaren samtidigt om han var intresserad av ett presentkort på 500 kronor. Joo, det är väl klart att han var och försäljaren började då babbla på om att vi kunde förlänga vårat Com Hem-abonnemang och så vidare... När det kommer ut ett "Ehhh..." från Robins mun säger försäljaren;
"För det är väl ni två som står på abonnemanget?"

Haha, han trodde alltså att jag och Robin var ett par och att vi båda dessutom var minst över 18 år gamla, förmodligen ännu äldre eftersom vi alltså skulle bo i en egen lägenhet tillsammans. Jäkligt roligt.

Jag och Robin - ett par?


Till kvällen åkte jag in till stan och träffade Andreas för att gå ut en sväng. Vi åkte till Café Opera för att se Jason Derülo, som jag inte hade någon aning om vem det var (inte min musiksmak). Det drog ut över en timme på tiden från dess att han skulle börjat spela tills att det kom igång. Han var helt okej, men jag uppskattade nog vinet lite mer. Efter spelningen åkte vi till söder för att hälsa på Andreas kompisar Kim och Jonas lite snabbt innan vi valde att åka hem och sova. Det var nog en bra idé eftersom Andreas skulle upp relativt tidigt för att jobba idag.

'Cause I'm so much more than meets the eye

Imorse var jag lagom trött och ville verkligen inte gå upp från den varma sängen när klockan ringde. Jag snoozade och somnade om några minuter och under dem minuterna drömde jag att jag var sjuk, hade feber och inte kunde jobba. Önsketänkande?? Jag var dock inte sjuk när jag vaknade igen utan det var bara att släpa sig till jobbet...

Annars har det bara varit en seg dag idag. Segt på jobbet och segt hemma. Nu sitter jag och ser på när damkronorna möter Finland i bronsmatchen. Just nu står det 2-2 med åtta minuter kvar... Får se hur det slutar, men jag tippar på finsk seger.

På tal om ishockey så är jag inte det minsta förvånad över att Sverige förlorade mot Slovakien idag. För min del var det väldigt väntat. Det var mycket prat och inställning om att Slovakien skulle bli en enkel match, en passersträcka till semifinalen då vi skulle få tuffare motstånd. Det påminner mig om mentaliteten i OS 2002 när Sverige förlorade kvartsfinalen mot Vitryssland... Ja, den matchen och Salos tabbe minns vi ju alla tyvärr, men innan den matchen var alla också så inställda på att det skulle bli en enkel match. Med en sådan inställning vinner man inga matcher - och vi alla vet väl att Slovakien är ett bra lag?!

Foto: Jag