Amningskudde

 
En mycket trevligare dag än gårdagen! Aston startade dagen på ett strålande humör (efter kaskadspyan som tvingade upp mig för att tvätta sängkläder...) och när vi sedan tog en sväng på stan så sov han sig igenom hela turen.
 
På stan tog jag tag i att inhandla en amningskudde. Det är en sån där sak som kan te sig väldigt onödig att ha men jag känner ändå att det behövs. Jag har bullat upp så gott som möjligt med kuddar och annat men har ändå fått ont i axlarna och nacken, men de gånger jag ammat på BVC med amningskudde har jag verkligen kunnat slappna av så det känns som att det är värt de hundralapparna. Dessutom passar kudden utmärkt för en liten bebis att vila på nu och som sittstöd när han blir äldre!
1 MartinaOlsson:

skriven

hej sötnos!
ställ gärna en eller flera frågor i min frågestund, svarar på alla frågor så det är bara att fråga på, inga frågor är pinsamma eller dumma!
självklart länkar jag dig också :)
http://martinaolsson.myshowroom.se/24825/qa/

2 sara:

skriven

Har funderat på det där med amningskudde... Har en stor "korv" som jag har för att sova bättre. Funderar på om jag kanske kan använda den. Lets see helt enkelt :-)

Gott Nytt!

Kommentera här: