Sola och bada

Svenska sommaren när den är som bäst ♥
 
Alltså detta väder! Det är alldeles underbart och jag kan omöjligt tröttna. Personligen förstår jag inte de som klagar på 30-gradig värme (gravida och spädbarn undantagna), men så är jag ju en sol- och värmejunkie också. Jag skulle definitivt gilla att leva i ett varmare klimat. Jag tycker att man ska passa på att bara njuuuuta istället för att beklaga sig över att det är "för varmt", vi klagar ju på kylan resten av året.
 
Hur som helst. Hett väder kräver såklart bad! Hittils under veckan har vi hunnit med tre strandbesök och ett besök i en liten plaskdamm. Idag åkte vi ut till Värmdö där A's syster och man har landställe för att umgås, sola och bada. Aston verkligen ääälskar att bada i havet och kan plaska runt i timmar.
 
Imorgon väntar ännu ett strandbesök eftersom värmen hänger kvar!
1 Anonym:

skriven

Det är verkligen superhärligt, nätterna desto värre :/

Svar: Vi har tack och lov inte haft det så himla varmt i sovrummet (i mitt tycke). En mörkläggningsgardin som är nerdragen hela dagen och vädring har gjort susen :)
Sandra

2 Anna:

skriven

Härligt! :)

3 william:

skriven

mysigt:D

4 cuison:

skriven

Håller verkligen med! Vädret är fantastiskt men ett och annat dopp är nödvändigt när det är så varmt. Hade inte mått dåligt av att ha det såhär året runt! :)

5 Erika- familjeliv, träning och inredning:

skriven

Vilka underbara bilder! Den sista är så fin! Mysigt med klipporna.

Svar: Tack! ♥
Sandra

Kommentera här: