It's you when I look in the mirror

Jag missade Eurovision song contest igår, men jag gillade Tysklands bidrag så rätt låt vann definitivt av det jag har hört. Istället åkte jag in till stan igår, eller söder närmare bestämt och träffade Ida. Andreas och hans kompis tvingades följa med. Stället var väl inte riktigt min grej, åtminstone inte med Reggae-temat de hade igår. Jag var nog för nykter för att uppskatta det.


Idag följde jag med Robin till Haninge centrum då han behövde klippa sig. Själv gick jag i butiker och lyckades få med mig en kasse med ett par shorts och en blus. Hur som helst så var Robin lite modig och gav frisören fria händer. Mycket hår blev han av med, snaggat på sidorna och längre upptill.


Här har ni en före- och efterbild:Efter frisörbesöket skulle vi åka hem till mormor för middag med delar av släkten. Mamma hade sagt att vi kunde ta två olika bussar och berättat vilken hållplats vi skulle av på. Den buss av dessa två vi valde att ta visade sig dock inte alls stanna på den hållplatsen och vi hamnade på ändstationen. Bittra i regnet ringde vi mamma för att hon hade lurat oss. Nästa buss som skulle ta oss rätt gick inte förrän en halvtimma senare så det slutade med att moster fick komma och hämta oss.

Mormor bjöd som vanligt på supergod mat. Ugnsstekt klyftpotatis, broccoli, morötter och lök med grillat kött, bearnaise och tzatziki. När man trodde att det inte fick plats mer i magen slank det även ner lite rabarberpaj med vaniljsås. Jag kommer förmodligen inte att behöva äta mer på en vecka...

Robin och jag var lite ledsna när vi hade blivit vilseledda

Kommentera här: