Inredningsdrömmar

 
Som vanligt har veckan gått i ett. Torsdagen är till sin ända och jag förstår inte riktigt hur det gick till? De senaste dagarna har vi sålt lite möbler vi har här hemma som vi (läs: jag) är trött på eller inte tycker passar in här hemma. Jag har inte visat upp några bilder här hemifrån och det beror på att jag inte alls är nöjd med hur vi har det, dessutom bor vi i en hyresrätt där vi inte har möjlighet att sätta vår prägel på exempelvis köksluckor m.m. Att jag även bor med en sambo som inte bryr sig alls om hur det ser ut här hemma och tycker att det är onödigt med mer än soffa, säng, tv och kanske ett matbord typ (då klarar man ju sig) har gjort att jag inte heller riktigt har orkat bry mig...
 
Men nu så! Nu när det börjar eka tomt här hemma så behöver vi få in lite nya möbler. Dels behöver vi en ny matgrupp - ut med det svarta och in med något vitt. I hallen ska vi ha en byrå - jag gillar IKEAS Hemnes-byrå med åtta lådor men den tycker A är för stor, så vi får väl se hur det blir. I vardagsrummet behöver vi mer förvaring, så där är jag ute efter antingen ett vitrinskåp eller någon annan förvaringsmöbel. Även där har IKEA fina förvaringslösningar att kombinera som man vill i deras serie Bestå. Sedan behöver vi få in mer belysning och inredningsatteraljer. Ja nu kliar det minsann i fingrarna!
 
Nä, nu ska jag packa ihop lite prylar för imorgon flyger vi ner till Helsingborg över en natt för att fira A's syster som fyller 30 år! Det skulle ha varit en överraskningsresa men hon har visst fått reda på att vi kommer, hihi.
1 Thilde:

skriven

Kul du äntligen får "tillstånd" till o köpa nytt :) här hemma är det två starka viljor om hur vi ska ha det, vilket lett till att här alltid är halvfärdigt och olika stilar på allt. Och tomt på vissa ställen helt då vi inte alla kommit överens om hur vi ska ha "där" :p jag älskar de vitrinskåpet och har tjatat länge om ett sånt utan resultat :( haha.
Ha så kul i hbg! Ska dit nästa helg på massage o ansiktsbehansling från svärmor, välbehövligt! :))

Svar: Ja, tillstånd och tillstånd, man kan väl säga att jag bestämt att jag ska få bestämma och nu säger Andreas inte så mycket om det längre ;-) Jag känner igen det där med olika stilar och halvfärdigt (eller inte alls färdigt), man kan ju bli tokig på det... Åh, så skönt med massage och ansiktsbehandling, så avundsjuk jag blir!!
Sandra

2 Amanda:

skriven

Inredning är ju så himla roligt! Jag kan förstå att det kliar i fingrarna!:-) det vitrinskåpet kikade jag också först på men tillslut blev det ett lite mindre, men väldigt snarlikt!:-)

Ser fram emot att se lite bilder framöver!
Kram!❤

3 Lisa:

skriven

Kul med inredning :) en av mina stora intressen! Så kul att få ordna och köpa fint till sitt hem.

Kommentera här: