Kalas!

 
Idag har vi varit iväg på 2-årskalas för min söta kusin och guddotter Natalie. Charmigare unge än henne får man leta efter och hon tycker så mycket om Aston. Han är väl kanske inte lika överförtjust i hennes kramar, pussar och leksaker som hon ska visa (trycka upp i hans ansikte) ännu... Men det är spännande så länge det inte blir allt för närgånget.
 
Av oss fick Natalie en kofta och leggings från Newbie samt en tröja från Zara, och koftan ville hon sätta på sig direkt. Härligt med ett barn som gillar mjuka paket. Och så kul det var för mig att få shoppa flickkläder, så mycket fint det finns! I övrigt var det verkligen full fart med nio barn i huset. Jag fick en försmak hur det kommer se ut på julafton när nästan alla de här barnen kommer vara med. Svettigt men kul!
1 Amanda:

skriven

Vilka fina presenter, flickkläder är verkligen så himla söta, men jag är faktiskt glatt överraskad av alla fina pojkkläder!:-)
Kram!

Svar: Ja, det håller jag med dig om! Det finns riktigt mycket fina pojkkläder. Men eftersom jag inte har koll på utbudet av flickkläder så fanns det ju så mycket sött öööverallt, var svårt att välja present! hihiKram!
Sandra

2 Cuison:

skriven

Åh jag är nog den enda mamman där ute som hellre skulle handla pojkkläder än flickkläder. Men, det är väl för att jag själv har en dotter och liksom tröttnat på att handla just flickkläder. Fina presenter btw! :)

3 Anonym:

skriven

vilket sött paket!

4 Karin O:

skriven

Vad mysigt:)

Kommentera här: