Ettåringen!

Imorse klockan 08.14 var det exakt ett år sedan jag fick upp en kladdig liten bebis på mitt bröst. En alldeles underbar liten pojke. Våran Aston. Efter femton dagar över tiden behagade han titta ut och det var kärlek vid första ögonkastet.
 
Tänk att Aston nu har funnits med oss i ett år och har utvecklats i en rasande fart. Från en lugn och harmonisk bebis till ett spralligt litet barn med massor av temperament i kroppen. Jag är så glad och lycklig över att jag får vara mamma till just honom, och det blir bara roligare för varje dag som går!
 
Ljuset imorse var inte fördelaktigt för dessa bilder som blev alldeles korniga... Men vad gör bildkvalitén när en lycklig nybliven ettåring syns på bilderna!
 
Morgonen startade vi vid sjusnåret när Aston tyckte det var dags att gå upp. I vardagsrummet väntade en soffa fylld med ballonger och några paket. Oj, som han tjoade bland ballongerna! Efter lite tveksam skönsång från sina föräldrar var det dags att öppna paket och han blev tokglad när han såg rimboken från Fisher Price. Denna har han nämligen pillat på i affären flera gånger och aldrig velat gå därifrån, så det var en lyckad present!
 
Senare åkte vi och köpte en ny bilbarnstol (finally!). Det blev till slut en Maxi Cosi Mobi som vi hittade till kampanjpris hos Big Baby för 1995 kronor. Därefter blev det ett besök på IKEA och dagen avslutades sedan med pannkakor med sylt och grädde till Astons stora förtjusning. Summa sumarum, tror nog att han är nöjd med sin allra första födelsdag!
1 Cuison:

skriven

Stort stort grattis lilla Aston! Och stort grattis till föräldrarna också! <3

Svar: Tack tack tack! <3
Sandra

Kommentera här: