En härlig långhelg

Festis- och matpaus på Villa Godthem efter långpromenad på Djurgården.
 
En så fin liten minibukett som A fick av mina bröder. De har bra smak, brorsorna.
 
Lite blyg till en början, men sedan var Aston så lycklig över att få busa med sina morbröder. Vilka idoler de kommer bli i framtiden!
 
Så har helgen kommit och gått. Det blev en långhelg för mig och Aston då förskolan hade planeringsdag i fredags och stängde tidigare dagen innan. Välbehövlig uppladdning för min del för nu väntar ett par sexdagars-veckor med jobb och bara lediga söndagar.
 
I helgen har vi hunnit med att hänga med min fina vän M och hennes lilla familj på Djurgården, en hel del lek i Humlegårdens parklek och även lite hemmamys. Idag avslutade vi helgen med ett kalas för A som fyllde hela 29 år tidigare i veckan. Vi bjöd på fika i form av en "sockerbombstårta", som blev riktigt uppskattad, och köpekakor. Aston röjde järnet med all uppmärksamhet och somnade utan några som helst problem ikväll.
 
Nu ska jag koppla av med ett glas coca cola och läsa lite bloggar innan jag gör honom sällskap i sängen.
1 Karin:

skriven

Sötisen och vad mysigt med Djurgårds-häng. Tycker sthlm brukar vara underbart den här tiden på året, augusti-september... Kanske för jag har så många fina minnen därifrån, speciellt från det året då jag bodde alldeles ovanför Djurgården
Hoppas ni har en fin dag:)

Svar: Stockholm och Djurgården är verkligen underbart under sensommaren/början på hösten. Jag bor på Norra Djurgården (i närheten av KTH typ) så det blir en del häng på Djurgården och jag älskar't! :)
Sandra

2 Sara - lifeinsingapore:

skriven

Så mysigt det ser ut! Och samma här, morster och morbror är två stora favoriter :-)

3 mamma mindy:

skriven

God middag..söta bilder på sötisen..Ha en fin måndag.kram

4 Thilde:

skriven

Hallå?? :( saknar dina inlägg. Kram

5 Dixi Wonderland:

skriven

Gud va söt :D

Kommentera här: