Shape

 
I lördags var jag och provade på SATS klass Shape. Åh, så roligt det var! En klass helt i min smak. Jag brukar ha lite svårt med gruppträning då jag ofta tycker att det krävs en del koordination, vilket är någonting jag saknar. Shape innehåller både styrka och lite kondition där man tränar både med vikter och egen kroppsvikt - och är minimalt koordinationskrävande. Perfekt!
 
Jag kan säga att träningen tog. Jisses vilken träningsvärk jag har haft igår och idag, främst i benen (det var mycket squats i olika former). Jag har vaggat fram som en pingvin, fått ta hjälp med händerna för att sätta mig ner och ojat mig. Haha. Äntligen börjar det lätta och jag är sugen på ett nytt pass i veckan!
1 Amanda:

skriven

Härligt!!:-)

2 Lisa:

skriven

Så himla kul :) idag tog jag paus ifrån träningen!

Kram

3 Denise - Mamma till Noah!:

skriven

Det lät spännande! Jag är heller inte mycket för grupp pass då jag känner att jag inte riktigt skulle passa in, skulle mer stå o hoppa som ett fån.. haha! Men Shape kanske man ska testa :)

Svar: Haha, jag förstår vad du menar. Ja, testa! :)
Sandra

4 Karin O:

skriven

Åh vad roligt. Saknar verkligen ett bra träningspass nu:) Och svenska gym är faktiskt oslagbara. Vi är ett riktigt hurtbulle-land:)

Kommentera här: